1000. Mesajım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu nasıl başarıyorsunuz? Yani nasıl her zaman doğru yerde ve zamanda oluyorsunuz? Yoksa gelecekten haber mi alıyorsunuz?
Dışarıdan geldim, üstümü değiştirdim, içeceğimi alıp koltuğuma yayıldım. Bir foruma bakayım dedim ve konu gözüme çarptı.

Çok bir esprim yok yani, neyi başardığımı da anlayamadım (aydınlatabilirsin) ama teşekkürler. :D

Dışarıdan geldim, üstümü değiştirdim, içeceğimi alıp koltuğuma yayıldım. Bir foruma bakayım dedim ve konu gözüme çarptı.

Çok bir esprim yok yani, neyi başardığımı da anlayamadım (aydınlatabilirsin) ama teşekkürler. :D
Neredeyse her zaman aktif görüyorum sizi ve boş bir konuya yazı yazdığınızı hiç görmedim. Buradaki insanlara gerçekten yardım eden sayılı kişilerden olduğunuzu düşünüyorum.

Neredeyse her zaman aktif görüyorum sizi ve boş bir konuya yazı yazdığınızı hiç görmedim. Buradaki insanlara gerçekten yardım eden sayılı kişilerden olduğunuzu düşünüyorum.
Bence foruma girdiğimiz ve denk geldiğimiz anlar aynı. :)

Bu aralar yoğun çalışıyorum. Dikkat eden olduysa sabah ve öğlen hiç aktif değilim. 8-9'dan sonra bildirimlere bakıp birkaç şey yazıp çıkıyorum, vakit bulmak zor oluyor. Karantina sürecinde zaman boldu, evdeydim ve pek aktif olduğum doğru ama. :D

Bu arada tekrardan teşekkürler düşüncelerin için. :)

Kısa bir süre içerisinde 1000 mesaja ulaştım ve bunu hem 12. sınıf olup hem yazılıma çalışıp hem de bu kadar mesaj yazmak kolay olmadı açıkçası. Bugüne kadar çok kişiye yardımcı oldum umarım nicelerini görürüz. Bu ana kadar beni destekleyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum özellikle de @292469 bana çok yakın geliyorsun sana ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Fikirlerinizi ve iyi temennilerinizi lütfen belirtiniz genellikle insanların benim hakkımda ne düşündüklerini duymak iyi hissetmemi sağlıyor.
Bu arada konu açılana kadar 1018 mesaja ulaştım. 😂
Hayırlı olsun. Daha çok sayıya ve beğeniye ulaşacaksınız. Emin olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı