1000₺ mouse önerisi

Sağlam, güzel, bana sıkıntı yaratmayacak bir mouse arıyorum önerlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Prime+ önermiyorum şahsen. 1 yıldan fazla kullandım. 72 gram olmasına rağmen aşırı ağır bir mouse kullandığını hissediyorsun. Malzeme kalitesi de çok iyi gelmedi bana. Mouse’un değişik bir şekli var. Hem ağır gelişinden hem de şeklinden dolayı yorabilir. Altındaki ekran bende çok çabuk bozulmuştu alttan bastırınca nadiren geliyordu, bu yüzden bozulursa dpi ayarını yazılımdan yapmak zorundasın diye hatırlıyorum. İyi özelliklerine gelecek olursak: bu fiyata güzel bir sensörü var, 100 milyon tıklama sunuyor. Ben 1300 civarına çıkıp kablosuz bakardım ama bu bütçede 2 mouse atabilirim:

Xtrfy olanla ilgili şikayet duymadım, 20 milyon tıklama sunuyor ama bu fiyata sensörü iyi ve yanında gelen aparatı ile hem palm hem de claw tutuş hale getirilebilmesi güzel.

Nzxt ise bu fiyata süper özellikler sunuyor ama yabancı kullanıcılar yazılım ile uyumlu çalışmadığını, bazen çalıştırmak için çıkar tak yapmak zorunda kaldıklarını, orta tekerin zamanla sorun çıkardığını falan yazmış.

İkisini de kullanmadım, siz kendinizce bir araştırma yaptıktan sonra mantıklı geleni alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı