Versatil bir fare. Ofis kullanımı için bire bir.
@Yigit151 konunuza ben de yazdım. Bir teşekkürü bile çok gördünüz. Konu sahibi olabilirsiniz ancak yazdığınız hitap şekli çok yanlış. Ona teşekkür işimi gördü, eh sende bir şey saçmaladın hadi yallah gibi duruyor mesajınız.
Prime+ önermiyorum şahsen. 1 yıldan fazla kullandım. 72 gram olmasına rağmen aşırı ağır bir mouse kullandığını hissediyorsun. Malzeme kalitesi de çok iyi gelmedi bana. Mouse’un değişik bir şekli var. Hem ağır gelişinden hem de şeklinden dolayı yorabilir. Altındaki ekran bende çok çabuk bozulmuştu alttan bastırınca nadiren geliyordu, bu yüzden bozulursa dpi ayarını yazılımdan yapmak zorundasın diye hatırlıyorum. İyi özelliklerine gelecek olursak: bu fiyata güzel bir sensörü var, 100 milyon tıklama sunuyor. Ben 1300 civarına çıkıp kablosuz bakardım ama bu bütçede 2 mouse atabilirim:Sağlam, güzel, bana sıkıntı yaratmayacak bir mouse arıyorum önerlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.