roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.614 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 14 Eylül 2025 #11 Xitana dedi: Boyu pek fark etmez, Control ile Speed arası bir şey arıyorum, değer derseniz 500 falan çıkabilirim, beyaz alacağım. @Michael_Kaiser hocam bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... %50 ikisi de %50 bence uygun: Klasse Gosu Gaming Mousepad KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar. www.klassegear.com Speed beklerim diyorsan Spirit of olur.
Xitana dedi: Boyu pek fark etmez, Control ile Speed arası bir şey arıyorum, değer derseniz 500 falan çıkabilirim, beyaz alacağım. @Michael_Kaiser hocam bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... %50 ikisi de %50 bence uygun: Klasse Gosu Gaming Mousepad KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar. www.klassegear.com Speed beklerim diyorsan Spirit of olur.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.493 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 14 Eylül 2025 #12 Boran.o dedi: Hocam Control Speed arası yani hibrit en iyi mousepadlerden birisi longteng huoyun değil mi? Niye önerileri dikkate almayın dediniz? Genişletmek için tıkla... Houyun kadar rezil bir pad yok yüzeyi o kadar çabuk aşınıyor ki anlatamam roxy1881 dedi: %50 ikisi de %50 bence uygun: Klasse Gosu Gaming Mousepad KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar. www.klassegear.com Genişletmek için tıkla... İlk defa görüyorum incelemesi bulunuyor mu acaba?
Boran.o dedi: Hocam Control Speed arası yani hibrit en iyi mousepadlerden birisi longteng huoyun değil mi? Niye önerileri dikkate almayın dediniz? Genişletmek için tıkla... Houyun kadar rezil bir pad yok yüzeyi o kadar çabuk aşınıyor ki anlatamam roxy1881 dedi: %50 ikisi de %50 bence uygun: Klasse Gosu Gaming Mousepad KlasseGear Gosu Series Gaming Mousepad, 50x50 cm geniş alan, Longteng yüzey teknolojisi ve kusursuz espor deneyimi sunar. www.klassegear.com Genişletmek için tıkla... İlk defa görüyorum incelemesi bulunuyor mu acaba?
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 569 Çözümler 6 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #13 Michael_Kaiser dedi: Houyun kadar rezil bir pad yok yüzeyi o kadar çabuk aşınıyor ki anlatamam İlk defa görüyorum incelemesi bulunuyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Huoyunda kullandım doğru kullanırsan o kadar hızlı aşınacağını zannetmiyorum.
Michael_Kaiser dedi: Houyun kadar rezil bir pad yok yüzeyi o kadar çabuk aşınıyor ki anlatamam İlk defa görüyorum incelemesi bulunuyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Huoyunda kullandım doğru kullanırsan o kadar hızlı aşınacağını zannetmiyorum.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.493 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 14 Eylül 2025 #14 Arthur1 dedi: Huoyunda kullandım doğru kullanırsan o kadar hızlı aşınacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hard FPS oyuncularının korkulu rüyası. Bazı insanlar yaşamıyor bu sorunu ancak çoğu insan 6-7 aydan sonra aşındığını belirtiyor
Arthur1 dedi: Huoyunda kullandım doğru kullanırsan o kadar hızlı aşınacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hard FPS oyuncularının korkulu rüyası. Bazı insanlar yaşamıyor bu sorunu ancak çoğu insan 6-7 aydan sonra aşındığını belirtiyor
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.614 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 14 Eylül 2025 #15 @Michael_Kaiser Yeni çıkarmışlar az çok reels li var ama çok detaylı göremedim. Huoyun gibi ise dediğiniz gibi alınmaz.
@Michael_Kaiser Yeni çıkarmışlar az çok reels li var ama çok detaylı göremedim. Huoyun gibi ise dediğiniz gibi alınmaz.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 569 Çözümler 6 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #16 Michael_Kaiser dedi: Hard FPS oyuncularının korkulu rüyası. Bazı insanlar yaşamıyor bu sorunu ancak çoğu insan 6-7 aydan sonra aşındığını belirtiyor Genişletmek için tıkla... 6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde.
Michael_Kaiser dedi: Hard FPS oyuncularının korkulu rüyası. Bazı insanlar yaşamıyor bu sorunu ancak çoğu insan 6-7 aydan sonra aşındığını belirtiyor Genişletmek için tıkla... 6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.493 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 14 Eylül 2025 #17 Arthur1 dedi: 6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde. Genişletmek için tıkla... Hiç ESPTiger serisinden düzgün bir pad falan kullandınız mı? Veya X-ray pad veya artisan falan
Arthur1 dedi: 6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde. Genişletmek için tıkla... Hiç ESPTiger serisinden düzgün bir pad falan kullandınız mı? Veya X-ray pad veya artisan falan
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 14 Eylül 2025 #18 Arthur1 dedi: 6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde. Genişletmek için tıkla... O kir ile alakalı. Bu ise defermasyon yani yapısı değişiyor direk.
Arthur1 dedi: 6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde. Genişletmek için tıkla... O kir ile alakalı. Bu ise defermasyon yani yapısı değişiyor direk.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 569 Çözümler 6 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #19 Michael_Kaiser dedi: Hiç ESPTiger serisinden düzgün bir pad falan kullandınız mı? Veya X-ray pad veya artisan falan Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmadım fakat kullanıcı yorumlarına baktığımda her türlü mousepadde aynısı oluyor. Mai_Sakurajima dedi: O kir ile alakalı. Bu ise defermasyon yani yapısı değişiyor direk. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum. 6-7 ayda defermasyon olmuyor kaliteli padlerde fakat böyle zannedilebiliyor. Bu yüzden yıkayınca düzeliyor dedim.
Michael_Kaiser dedi: Hiç ESPTiger serisinden düzgün bir pad falan kullandınız mı? Veya X-ray pad veya artisan falan Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmadım fakat kullanıcı yorumlarına baktığımda her türlü mousepadde aynısı oluyor. Mai_Sakurajima dedi: O kir ile alakalı. Bu ise defermasyon yani yapısı değişiyor direk. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum. 6-7 ayda defermasyon olmuyor kaliteli padlerde fakat böyle zannedilebiliyor. Bu yüzden yıkayınca düzeliyor dedim.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.024 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Eylül 2025 #20 Wraith spirit of Aim'in Hybrid'i stokta, sanırsam Control ile Speed'in arası oluyor alınır mı?