1000₺ mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan Xitana
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 381
Bütçe
1000-1500
Boyu pek fark etmez, Control ile Speed arası bir şey arıyorum, değer derseniz 500 falan çıkabilirim, beyaz alacağım. @Michael_Kaiser hocam bakabilir misin?
%50 ikisi de %50 bence uygun:
Speed beklerim diyorsan Spirit of olur.

Hocam Control Speed arası yani hibrit en iyi mousepadlerden birisi longteng huoyun değil mi? Niye önerileri dikkate almayın dediniz?

Houyun kadar rezil bir pad yok yüzeyi o kadar çabuk aşınıyor ki anlatamam

%50 ikisi de %50 bence uygun:

İlk defa görüyorum incelemesi bulunuyor mu acaba?

Houyun kadar rezil bir pad yok yüzeyi o kadar çabuk aşınıyor ki anlatamam

İlk defa görüyorum incelemesi bulunuyor mu acaba?
Huoyunda kullandım doğru kullanırsan o kadar hızlı aşınacağını zannetmiyorum.

Huoyunda kullandım doğru kullanırsan o kadar hızlı aşınacağını zannetmiyorum.
Hard FPS oyuncularının korkulu rüyası. Bazı insanlar yaşamıyor bu sorunu ancak çoğu insan 6-7 aydan sonra aşındığını belirtiyor

Hard FPS oyuncularının korkulu rüyası. Bazı insanlar yaşamıyor bu sorunu ancak çoğu insan 6-7 aydan sonra aşındığını belirtiyor
6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde.

6-7aydan sonra birçok mousepadde performans düşüşü yaşanıyor. Yıkayınca düzeliyor yüksek oranda genelde.

Hiç ESPTiger serisinden düzgün bir pad falan kullandınız mı? Veya X-ray pad veya artisan falan

Hiç ESPTiger serisinden düzgün bir pad falan kullandınız mı? Veya X-ray pad veya artisan falan
Hayır kullanmadım fakat kullanıcı yorumlarına baktığımda her türlü mousepadde aynısı oluyor.
O kir ile alakalı. Bu ise defermasyon yani yapısı değişiyor direk.
Evet ondan bahsediyorum. 6-7 ayda defermasyon olmuyor kaliteli padlerde fakat böyle zannedilebiliyor. Bu yüzden yıkayınca düzeliyor dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı