1000 ₺ TKL klavye önerisi

Bütçe
1000-1100

Seonn

Femtopat
Katılım
29 Mart 2023
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1000-1100 ₺ bütçe ile mekanik TKL klavye arıyorum. Şu anda kullandığım klavye SteelSeries Apex 3 TKL fakat mekanik değil bu yüzden değiştirmek istiyorum ve daha iyi olmasını önerilerinizi bekliyorum.
 
Az daha çıkarsan bunu öneririm.


Buna bakılabilir.
Bu da olur.
 
Apex 3 piyasadaki en iyi membran klavye. Uzun süre Blackwidow v3 TKL kullandıktan sonra Apex 3'e döndüm ben. Membran olarak belli bir eşiği aşmış, tamamen rahatım ben kendisiyle, Razer'dan daha çok beğeniyorum. Daha önce mekanik kullanmadıysanız doğrudan pahalı almayın, deneyimleyin önce. Mekanik daha iyidir diye bir şey yok, elmalar ve armutlar bunlar.
 
Apex 3 piyasadaki en iyi membran klavye. Uzun süre Black Widow V3 TKL kullandıktan sonra Apex 3'e döndüm ben. Membran olarak belli bir eşiği aşmış, tamamen rahatım ben kendisiyle, Razer'dan daha çok beğeniyorum. Daha önce mekanik kullanmadıysanız doğrudan pahalı almayın, deneyimleyin önce. Mekanik daha iyidir diye bir şey yok, elmalar ve armutlar bunlar.

Apex 3U mekanik klavyeye tercih ederim bende her türlü çok güzel alet.
 
Stokta olmadığı için muhtemelen.

Evet takılıyorum sadece. Bu arada ben de iki adet önermek isterim takibimde olan bir klavye kendisi

Gamepower Saber RGB mekanik mavi Switch klavye GamePower Saber RGB Mekanik Mavi Switch Klavye https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZMD5D5?ref_=cm_sw_r_apin_dp_3RZBSPPXS8XJ5GC5AT6R

Bir diğeri de
Gamepower Ogre RGB mekanik mavi Switch klavye.

İki model de çok güzel hangi swich istediğini bilmediğim için Blue atmak istedim ama sen kendin karar verirsin ona ogre alırsan bilek desteği var eğer benim için önemli değil renkli olsun RGB manyağı birisiyim diyorsan saber tam senlik ikisi de gayet güzel.
 
Evet takılıyorum sadece. Bu arada ben de iki adet önermek isterim takibimde olan bir klavye kendisi

Gamepower Saber RGB mekanik mavi Switch klavye Amazon.com.tr

Bir diğeri de
Gamepower Ogre RGB mekanik mavi Switch klavye.

İki model de çok güzel hangi swich istediğini bilmediğim için Blue atmak istedim ama sen kendin karar verirsin ona ogre alırsan bilek desteği var eğer benim için önemli değil renkli olsun RGB manyağı birisiyim diyorsan saner tam senlik ikisi de gayet güzel.
Her ikiside berbat. Önermem.
 

Geri
Yukarı