1000 TL %100 Klavye Önerisi

Batuhan0088

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bütçemiz 1000 TL civarlarıdır. HP Omen Encoder, Lenovo KG1102 dışında önerebileceğiniz mekanik klavye tavsiyeleriniz var mıdır?
Forumda derinlemesine araştırdım sanki piyasa da üç beş klavye varmış gibi herkes aynı klavyeleri öneriyor. Bir de %60 klavyeler popüler olmuş. Dierya diye bir markayı öneriyor. Herkes ezbere mi konuşuyor yoksa piyasa da başka klavye mi yok anlayamadım. Klavye alırken tam olarak neye bakarak alıyorsunuz? Bu klavye nasıldır?

Son düzenleme:
Bütçelere göre; hem markasıyla güven versin, hem kullanıcı dostu ve kaliteli olsun diye düşünüldüğünde çok fazla alternatif olmuyor olabilir.

Razer Ornata Chroma v3 X 1000₺ bütçe ile alabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri ve bana göre de doğru tercih olacaktır.

Bütçelere göre; hem markasıyla güven versin, hem kullanıcı dostu ve kaliteli olsun diye düşünüldüğünde çok fazla alternatif olmuyor olabilir.

Razer Ornata Chroma v3 X 1000₺ bütçe ile alabileceğiniz en iyi seçeneklerden biri ve bana göre de doğru tercih olacaktır.
Redragon için düşünceniz nedir?

Redragon için düşünceniz nedir?
Razer Ornata membran, Redragon Surara mekanik klavye olduğu için kıyaslamak doğru olmayabilir.

Redragon markası ile alakalı kullanıcı yorumları okuduğum kadarıyla genel manada olumlu. Ben, aynı paralara olumlu yorumlara sahip ve mekanik olan Redragon Surada K582R’yi tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı