Batuhan0088
Decapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Bütçemiz 1000 TL civarlarıdır. HP Omen Encoder, Lenovo KG1102 dışında önerebileceğiniz mekanik klavye tavsiyeleriniz var mıdır?
Forumda derinlemesine araştırdım sanki piyasa da üç beş klavye varmış gibi herkes aynı klavyeleri öneriyor. Bir de %60 klavyeler popüler olmuş. Dierya diye bir markayı öneriyor. Herkes ezbere mi konuşuyor yoksa piyasa da başka klavye mi yok anlayamadım. Klavye alırken tam olarak neye bakarak alıyorsunuz? Bu klavye nasıldır?
www.akakce.com
www.akakce.com
Forumda derinlemesine araştırdım sanki piyasa da üç beş klavye varmış gibi herkes aynı klavyeleri öneriyor. Bir de %60 klavyeler popüler olmuş. Dierya diye bir markayı öneriyor. Herkes ezbere mi konuşuyor yoksa piyasa da başka klavye mi yok anlayamadım. Klavye alırken tam olarak neye bakarak alıyorsunuz? Bu klavye nasıldır?
Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V3 X Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: