1000 TL %100 red switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
1000

kqzey

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3400G , EKRAN KARTI: RTX 2060 SUPER , ANAKART: B450M , RAM: 16GB (8X2) , HARDİSK: M2 SDD (476GB) , SSD (222GB) , HDD (931GB) 180 HZ MONİTOR.
Başlıktan anlaşıldığı gibi 1000 TL'ye mekanik ve red switch bir klavye arıyorum. %100 istiyorum.

Başlıktan anlaşıldığı gibi 1000 TL'ye mekanik ve red switch bir klavye arıyorum. %100 istiyorum.

Hocam bütçenizi biraz daha zorlama imkânınız varsa eğer ben zamanında E-Yooso Z11 mini kullanmıştım gayet de memnundum.

Hocam bütçenizi biraz daha zorlama imkânınız varsa eğer ben zamanında E-Yooso Z11 mini kullanmıştım gayet de memnundum.

%60 istemiyorum ama yanıtın için teşekkür ederim.

Kusura bakmayın fark etmemişim ben teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Aslında %60 almak istiyordum fakat yön tuşu / işareti F tuşları falan zorluyor mu?

Aslında %60 almak istiyordum fakat yön tuşu / işareti F tuşları falan zorluyor mu?
Hocam ben şu ana kadar hep %60 kullandım aslında zorlayan bir tarafı yok yön tuşlarını çok kullanan birisi değilseniz f tuşları da aynı şekilde çok sık kullanmadığımız tuşlar. Ha kullanmak zor mu tabi ki değil fn diye bir tuş oluyor klavyede ona basılı tutarak f leri kullanıyorsunuz yönleri de aynı şekilde

Zaten önceki konuma bakarsanız o klavyeyi son indirimli alan ben olacaktım stok bitti. Teşekkürler yanıtladığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…