1000 TL %100 red switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
1000

kqzey

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: RYZEN 5 3400G , EKRAN KARTI: RTX 2060 SUPER , ANAKART: B450M , RAM: 16GB (8X2) , HARDİSK: M2 SDD (476GB) , SSD (222GB) , HDD (931GB) 180 HZ MONİTOR.
Başlıktan anlaşıldığı gibi 1000 TL'ye mekanik ve red switch bir klavye arıyorum. %100 istiyorum.

Hocam bütçenizi biraz daha zorlama imkânınız varsa eğer ben zamanında E-Yooso Z11 mini kullanmıştım gayet de memnundum.

%60 istemiyorum ama yanıtın için teşekkür ederim.

Kusura bakmayın fark etmemişim ben teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Aslında %60 almak istiyordum fakat yön tuşu / işareti F tuşları falan zorluyor mu?

Aslında %60 almak istiyordum fakat yön tuşu / işareti F tuşları falan zorluyor mu?
Hocam ben şu ana kadar hep %60 kullandım aslında zorlayan bir tarafı yok yön tuşlarını çok kullanan birisi değilseniz f tuşları da aynı şekilde çok sık kullanmadığımız tuşlar. Ha kullanmak zor mu tabi ki değil fn diye bir tuş oluyor klavyede ona basılı tutarak f leri kullanıyorsunuz yönleri de aynı şekilde

Hocam ben şu ana kadar hep %60 kullandım aslında zorlayan bir tarafı yok yön tuşlarını çok kullanan birisi değilseniz F tuşları da aynı şekilde çok sık kullanmadığımız tuşlar. Ha kullanmak zor mu tabii ki değil FN diye bir tuş oluyor klavyede ona basılı tutarak Fleri kullanıyorsunuz yönleri de aynı şekilde.

Zaten önceki konuma bakarsanız o klavyeyi son indirimli alan ben olacaktım stok bitti. Teşekkürler yanıtladığın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı