1000 TL akıllı saat önerisi

BY.Master

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ=13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13500H
RAM=16GB
RTX 3050 6GB
KİNGSTON NVME1TB.M2SSD
VİCTUS 15 FA-1008NT
Meslek
Öğrenci
Başlıkta gördüğünüz gibi fiyatı 1000 TL civarı tercihen yuvarlak akıllı saat almak istiyorum. Özellik çok fark etmez akıcı olsun kasma vs. olmasın. Öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu biliyorum ama ben daha çok Android gibi olan modelleri istiyorum yani Spotify gibi uyg. Yükleyebildiğim.

Bu bütçede zor hocam Samsung Watch seviyesine çıkmanız lazım ve her saate yüklenemeyebiliyor. Mesela bende Huawei Watch GT var 6K ya almıştım ona da yüklenmiyor. Elinizin altında zaten telefon var. Spotify'ı neredeyse tüm akıllı saatlerden yönetebilirsiniz. Su kapağı kadar ekranda YouTube izlemek çok da keyif vermez bence.

Bu bütçede zor hocam Samsung Watch seviyesine çıkmanız lazım ve her saate yüklenemeyebiliyor. Mesela bende Huawei Watch GT var 6K ya almıştım ona da yüklenmiyor. Elinizin altında zaten telefon var. Spotify'ı neredeyse tüm akıllı saatlerden yönetebilirsiniz. Su kapağı kadar ekranda YouTube izlemek çok da keyif vermez bence.

Yok bir şey izlemek istemiyorum amacım telefon baglı değilken şarkı dinleyebilmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı