1000 TL altı CPU önerisi

vakanda foreva

Hectopat
Benim işlemcim i5.3470 oyunlarda darboğaz ediyor, 1000 TL altı bir işlemci gerek tanıdığım i3 al dedi ben daha kötü olmaz mı dedim fakat önemli olan nesil dedi.
1000 TL altı güzel bir işlemci gerek bana önerilerinizi bekliyorum anakart modeline eski bir anakart eskimi bilmiyorum to be filled by o. E. M yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızı ve diğer bileşenlerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. İşlemci alırsanız büyük ihtimalle anakart değiştirmeniz gerekecek.

Anakartınızı ve diğer bileşenlerinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. İşlemci alırsanız büyük ihtimalle anakart değiştirmeniz gerekecek.
hocam ana kart modeline bakıyorum to be filled o.e.m yazıyor mavi eski bir anakart 8 GB ram GeForce 1050 ti 4gb x de ekran kartım var

10. nesil işlemciye geçebilmeniz için anakartı değiştirmeniz gerek.

LGA 1155 soket bir anakartınız var. Takabileceğiniz en iyi işlemci i7 3770 olur. Ya işlemciyi yükselteceksiniz ya da komple değişiklik yapacaksınız. 10100F işlemci alıp yanına H410 bir anakart takabilirsiniz. Fiyatları da uygun. Dün 650TL'ye satıldı 10100F.

peki hocam anakartı değiştirirsem ekran kartı ram onlarıda değiştirmek sorunda kalırmıyım

Link verebilir misiniz? Almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…