1000 TL altı CPU önerisi

Peki hocam anakartı değiştirirsem ekran kartı RAM onları da değiştirmek sorunda kalır mıyım.

Ekran kartı kalabilir. Fakat RAM ve işlemci değişmek zorunda.

Link verebilir misiniz? Almayı düşünüyorum.

İncehesap Gaming gecesinde satıldı. Her cuma 22.00'da oluyor. Şu an yok fakat linki bırakayım.

Diğer bileşenleri de yazarsanız neler değişmesi gerekir ortaya çıkar. Ram, Psu vs.
hocam 8gb ram gtx 1050 ti 4 gb X psu yu bakamıyom hocam kasa bi değişik üstte diyil en altta bide demirlerle kaplı bakamıyom ona

İncehesap Gaming gecesinde satıldı. Her cuma 22.00'da oluyor. Şu an yok fakat linki bırakayım.
ram olarak ne alabilirim anakarta uyucak ram i nasıl bulucam

Teşekkürler sizce bu fiyata tekrar düşer mi? Itopya.com'da şu anda 709TL beklemek sizce mantıklı mı?

Anakart, işlemci ve Ram değişecek olarak kabul et. Bunlar 1.000 TL bütçeyle olmaz.
anakart ne alıcam hocam uygun bi fiyatlı i3 10.nesil takılabilen bi anakart söylermisiniz ram i de ona göre bulucam
Anakart, işlemci ve Ram değişecek olarak kabul et. Bunlar 1.000 TL bütçeyle olmaz.
bide ram markası önemli diyil demi önemli olan ana karta uyması bide 16 yetermi
MSI H410M-A PRO Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com bu olabilirmi 10.nesil takılırmı

anakart ne alıcam hocam uygun bi fiyatlı i3 10.nesil takılabilen bi anakart söylermisiniz ram i de ona göre bulucam

bide ram markası önemli diyil demi önemli olan ana karta uyması bide 16 yetermi

MSI H410M-A PRO Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com bu olabilirmi 10.nesil takılırmı
Fiyatı uygun.

Hocam 8 GB RAM GTX 1050 Ti 4 GB X PSU'yu bakamıyom hocam kasa bir değişik üstte değil en altta bir de demirlerle kaplı bakamıyom ona.

RAM olarak ne alabilirim anakarta uyucak RAM'i nasıl bulacağım.

DDR4 RAM ve LGA 1200 anakart alacaksınız. Örnek olarak link bırakıyorum detaylı araştırırsanız, indirim takip ederseniz daha iyi olur.

Teşekkürler sizce bu fiyata tekrar düşer mi? Itopya.com'da şu anda 709TL beklemek sizce mantıklı mı?

Ben 3 hafta önce aldım sanırım 659TL'ye düştüğünde. Daha sonra 650'ye düştü. 1 veya 2 haftada bir düşüyor siz bilirsiniz. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı