1000 TL altına Dell E7440 laptop alınır mı?

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
1000 TL altına böyle bir ultrabook buldum. Elden alacağım fakat parasını hak ediyor mu? 1080P arıyordum bu 1080P değil tek eksik yanı.

Dell E7440
i5 4300 vPro
256 GB SSD
1366X768
14" Ekran

Son düzenleyen: Moderatör:
950 TL gibi bir rakama alacağım.
Tek sıkıntı klavyesi ingilizce. Nette 80 TL gibi bir rakama türkçe klavye bulunuyor.
Eğer bilgisayarı çok fazla taşımayacaksanız 15 TL gibi bir fiyata normal USB klavyeler alabilirsiniz. İnternette gezinmelik, TF2 gibi oyunları oynayabileceğiniz şirin bir laptop gibi duruyor.

Eğer bilgisayarı çok fazla taşımayacaksanız 15 TL gibi bir fiyata normal USB klavyeler alabilirsiniz. İnternette gezinmelik, TF2 gibi oyunları oynayabileceğiniz şirin bir laptop gibi duruyor.
Ryzen 5 2600 ve RX570 donanımlı bir masaüstüm var. Bunu linux için alacağım aslında yada macOS kurmak için.

Bence 1080p şart, işlemci vs. güzel görünüyor SSD'nin de olması ayrı güzel ama almışken iyi almak lazım, bence. 1080p ye alışınca bile 720p'de oyun vs. oynayamaz hale geldim. Siz düşünün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı