1000 TL AMD A10 7870K Sistem Yükseltme Önerisi

Musa Çeviker

Kilopat
Yer
Bolu
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben bundan yaklaşık 6 ay önce yeni bir sisteme geçtim. Çoğunuz bu sistemi biliyordur. APU sistem olmasına rağmen oyunlarda gayet güzel FPS alıyorum fakat bu değerler ile satın almış olduğum ama kullanamadığım birçok oyunum var. Bunun için sistemimi yükseltmek istiyorum. Sistemimde değiştireceğim şeyler anakart ve ekran kartı olacak sanırım. Anakartımı değiştirmek istememin sebebi ise mATX (Mini Tower) olmasıdır. Sizin düşüncelerinize güveniyorum. Hangi parçaları değiştirmeliyim? Bütçem 1000 TL civarlarında.
Sistemim:
  • İşlemci: AMD A10 7870K 3.9 GHz
  • Anakart: MSI A68HM-E33 V2
  • Ram: Kingston HyperX XMP Beast 8 GB (2x4 GB) DDR3-2400 MHz
  • HDD: 1 TB 7200 RPM Toshiba
  • SSD: Kingston Fury 120 GB
  • Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W
  • İşlemci Fanı: Akasa Venom Atto
  • Monitör: Acer S230HLBBII 23" Full HD
Önerilerinizi bekliyorum.

Yardım lütfen.

Merhabalar arkadaşlar ben bundan yaklaşık 6 ay önce yeni bir sisteme geçtim. Çoğunuz bu sistemi biliyordur. APU sistem olmasına rağmen oyunlarda gayet güzel FPS alıyorum fakat bu değerler ile satın almış olduğum ama kullanamadığım birçok oyunum var. Bunun için sistemimi yükseltmek istiyorum. Sistemimde değiştireceğim şeyler anakart ve ekran kartı olacak sanırım. Anakartımı değiştirmek istememin sebebi ise mATX (Mini Tower) olmasıdır. Sizin düşüncelerinize güveniyorum. Hangi parçaları değiştirmeliyim? Bütçem 1000 TL civarlarında.
Sistemim:
  • İşlemci: AMD A10 7870K 3.9 GHz
  • Anakart: MSI A68HM-E33 V2
  • Ram: Kingston HyperX XMP Beast 8 GB (2x4 GB) DDR3-2400 MHz
  • HDD: 1 TB 7200 RPM Toshiba
  • SSD: Kingston Fury 120 GB
  • Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W
  • İşlemci Fanı: Akasa Venom Atto
  • Monitör: Acer S230HLBBII 23" Full HD
Önerilerinizi bekliyorum.

Yardım lütfen.
RX 480'i beklemek mantıklı olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı