Giyim LC Waikiki'de 2000 TL'ye 1200 TL + %5 indirim

2000/1200 TL kupon buyrun hocam: CRKWVSZ8V12

Ben son 3 haftadır alacağımı aldım. 50 TL'ye 2 kazak, 300 TL'ye 2 etek + 1 kazak daha, 20 TL'ye 3 kısa kollu tişört... Whatsapp kanalından bazen alt limitsiz 500 veya 750 TL ya da %70 indirim kuponları paylaşıyorlar takip etmenizi tavsiye ederim.
Hocam wp grubu hakkında bilgi verebilir misiniz nereden katılabiliriz?

Ceket aldım da sanırım büyük beden aldım. Mağaza teslim ile alacağım orada direkt değişim yapıyorlar mı ya da geri gönderip diğer bedenini alma imkanım oluyor mu?

Ceket aldım da sanırım büyük beden aldım. Mağaza teslim ile alacağım orada direkt değişim yapıyorlar mı ya da geri gönderip diğer bedenini alma imkanım oluyor mu?
Hocam bende alacağım ürünleri mağaza teslim ile sipariş verdim 5 gün oldu hala kargoda normalde eve gelseydi o daha da uzun sürerdi. Direkt değişim olacağını sanmıyorum çünkü o ürün nerede varsa depoda falan oradan getirip genellikle hazırlıyorlar. Ve o ürünün bedenini geri gönderip alma da yoktur sanırım varsa arkadaşlar söylerler ne kadar uzun sürdü kargo olayı ürünler gelse de olmazsa iade alıp o parayla farklı bir şey alırdım.

Hocam bende alacağım ürünleri mağaza teslim ile sipariş verdim 5 gün oldu hala kargoda normalde eve gelseydi o daha da uzun sürerdi. Direkt değişim olacağını sanmıyorum çünkü o ürün nerede varsa depoda falan oradan getirip genellikle hazırlıyorlar. Ve o ürünün bedenini geri gönderip alma da yoktur sanırım varsa arkadaşlar söylerler ne kadar uzun sürdü kargo olayı ürünler gelse de olmazsa iade alıp o parayla farklı bir şey alırdım.

Pazar günü sipariş verdim, bugün teslim edildi. Az önce yine bir şeyler aldım büyük ihtimalle cumartesi teslim edilir. İade/değişim nasıl oluyor bilgim yok.

Pazar günü sipariş verdim, bugün teslim edildi. Az önce yine bir şeyler aldım büyük ihtimalle cumartesi teslim edilir. İade/değişim nasıl oluyor bilgim yok.
İstanbul'da yaşamıyorsunuzdur o zaman bende aynı tarihte sipariş verdim salı kargoya verildi ve bir daha bilgilendirme mesajı gelmedi herhalde yarın gelir diye tahmin ediyorum. Ya bir an önce gelse olmayan ürünleri iade yaparım gelen parayla bir şeyler alırım en azından. İade direk orada deneyip oluyormuş ama değişim hakkında fazla bir bilgim yok.

Telefondan uygulamayı silmiştim. Hatta alacağım bir şey diye buradan 1200 TL kupon paylaştım uygulamayı tekrar yükleyip denedim 2.girişimde yine çark geldi yine kod çıktı. Bu şekilde deneyebilirsiniz bilginiz olsun.

İster mağaza teslim ister adrese teslim fark etmez ürününüzü Waikiki mağazasına götürüp iade edebilirsiniz. Değişim işi kesin değil, ellerinde aynı ürün varsa yapabilirler ancak indirim olduğu için çok umutlu olmayın. İade sorunu yaşamazsınız ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı