1000 TL Asus Tuf GT 501 Alınır mı?

Makaleler
4
Arkadaşlar 1000 TL ye 12 ay taksitle bu kasayı buldum, görüntüsü iç alan genişliği, sağlamlığı vs. çok hoşuma gitti. Fakat fiyatına değer mi yoksa o fiyata başka kasalar da var mı merak ediyorum. Görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Screenshot_2-9-800x489.jpg

Asus Tuf Serileri biraz kalite konusunda düşük kalıyor, THERMALTAKE View 37 ARGB Edition USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA Bu tür kasaları almanız daha iyi olur.
Bu kasada merak ettiğim birşey var. İçeri sağ tarafa takılan sıvı soğutma radyatörünün sıcak havası nere gidiyor? Ön taraftan 2 adet devasa fan içeriyi soğutuyor 1 adet egzoz fanı mevcut, içeri takılan 240 veya 360mm sıvı soğutma bu şekilde gerekli soğukluğu sağlayabiliyor mu içeriden? Benim bildiğim sıvı soğutmaların çıkış havası bu şekilde bloklanmamalı.

Arkadaşlar 1000 TL ye 12 ay taksitle bu kasayı buldum, görüntüsü iç alan genişliği, sağlamlığı vs. çok hoşuma gitti. Fakat fiyatına değer mi yoksa o fiyata başka kasalar da var mı merak ediyorum. Görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Eki Görüntüle 457890
Dostum şahsen mastercase pro 5 kasa kullanıyorum. Malmeze kalitesi mükemmel. Bence fiyatı çok fazla. Asus ürünleri markalaştırdıkça markalaştırmış ve asus seven kullanıcılara faiş fiyatlara satıyor. Kötü demiyorum tabiki ama bence çok fazla fiyatı içinde güç kaynağınında olmaması diğer bir eksisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı