1000 TL bisiklet önerisi

iamhasansahin

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acemi bir bisiklet kullanıcısıyım. En son çocukluğumda bisiklet sürdüm ama alınan kilo ve sporsuz bir yaşam sonrası akşamları bisiklet sürme kararı aldım :D Ve sizlerden beni yormayacak keyifle sürmek için bisiklet tavsiyesi istiyorum. Bütçem maalesef 1000 TL. Bacak boyum uzundur, boy 1,83. ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1. Şehirde asfalt yollarda kullanacaksanız Kron TX100 28"
2. Toz toprak dinlemem diyorsanız Kron XC100 27.5" MTB M.Disk
Disk frenli modelleri seçtim ki durmanız kolay olsun, ikinci modelde bilgilerde disk frenli olarak görünüyor ancak bazı görsellerde yok, satıcıdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Bence 1. alternatif çok şık duruyor :)
 
Merhaba, bence hibrit bisikletlere bakabilirsiniz. Decathlon’da riverside 500 hoşuma gitti benim ancak ağırlıklı yolda kullanacaksanız dağ bisikleti almanızı kesinlikle tavsiye etmem çünkü amortisörleri çok yorar özellikle çift amortisör kesinlikle almayın şehir için. Ön amortisörün kilitlenebilir olması yokuş çıkarken bir avantajdır, gücünüzün daha büyük bir kısmını pedala aktarmanızı sağlar ama kilitlenebilir amortisörler bu bütçede bulanamayabilir.
Umarım faydalı olmuştur.
İyi günler,
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı