1000 Tl Blue Switch klavye önerisi

Bütçe
1000-1100 TL
Ulan ne büyük adammışsınız ya. Cevabınız olmayınca üste çıkmak için tek bildiğiniz sallamak.
LOL

Lütfen dışarı çık da biraz hava al. Tartışma nasıl yapılır öğren. Tartışmayı bilmemeye devam edersen sana kapa çeneni demeye devam ederler. Bilgin olmadığı belli, en kalitesiz Outemu switchi(?) Cherry ile karşılaştırıyorsun buradan direkt ortaya çıkıyor. Daha ne üstüne gidiyorsun?
 
Son düzenleme:

220₺ geri ödemesi olacağı düşünüldüğüne güzel bir tercih olacaktır.


Daha uyguna bu var bu da Nays'ın geri ödemesi ile 175-180₺ gibi bir geri ödeme ile uygun paraya geliyor.

Bana sorarsan sen hangisini tercih edersin gözümü kapar vs HP'yi alır devam ederim. Ancak ışıklı da olsun uygun olsun dersen git surara al devam et.
 
Blue Switch olan.

Blue Switch konusunda biraz haklı olabilirsin fakat dediğim gibi olay ses ise red in sesi biraz daktilo gibi ve bu hoşuma gidiyor. İkisini de kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle red daha iyi.

Rampage önerimizden çok farklıymış kanka hahahahahah.

Farklı.

Lütfen çık da biraz dışarı al.
hocam lütfen çık da dışarı biraz hava al olacaktı yoktan yere 1 hafta Mute yemek istemeyiz değil mi? :D
 
Yok yine siz ne kadar adamsınız konulu makale yazıyordur.
 
Klavyeleri @Shuichi Tatsuo hocam dahilinde birçok hocam önermiş. Tekrardan aynılarını atmama gerek yok; Rampage, Gamepower vb. cart curt merdiven aldı ne olduğu belirsiz saçma markalardan ürün alınmaz. Bunun emi cimi yoktur; bir ürün kötüyse kötüdür. "bütçe dahilinde bunu öneriyoruz" tamamen argüman eksikliğinden kaynaklanan bir durumdur.

@Error hocam anayasa maddeleri yayınlar gibi bir ton problem yaşamış kullanıcıların konularını atmış zaten, bu markadan neden uzak durulmasını bu bile kanıtlar nitelikte.

HP, Redragon, vb. birkaç tane sağlam marka varken diğer ürünler hiçbir şekilde alınmaz. Zaten Nays ve Cashback ile daha da uyguna gelen bu markaların bu modelleri kaçmaz, yapıştırın gitsin. Ürünün neden kötü olduklarını anlatılmasına rağmen hâlâ daha çok tartışma dönmüş; biraz yazık olmuş. Açıkçası objektif bakmadığım pencereden çay ve çekirdek eşliğinde bu tartışmayı izlemek büyük zevk :D.
 
Son düzenleme:
2,3 aya kalmaz bozuluyor mu :D Rampage klavyemi kırmıştım 1,5 yıl kullandım. Şu anki Gamepower'IDE 10 aydır kullanıyorum bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmayın.

2 sene önce Rampage SMX R23 almıştım 3 ayda hem kablolu hem de kablosuz bağlantıda kopmalar başladı 2 ay daha idare ettim sonra garanti kapsamında yenisiyle değiştirdim ve bilin bakalım ne oldu? Yenisi de aynı süre de bozulmasın mı? Ön yargı Rampage almadan önce de vardı ve aldıktan sonra ön yargı olmaktan çıktı tecrübe haline geldi. Ürünlerinin büyük çoğunluğu kronik sorunlu bu tür fason markaların. Sendeki hâlâ bozulmadıysa Rampage kedi olalı ilk defa fare tutmuş -ya da sen şanslısın-.

Bu arada farenin de plastiği sürekli soyuluyor ve beyaz kir gibi farenin kenarlarına yapışıyor oradan da kazıyarak ancak çıkarabiliyordum.
 
Kendim kullanıyorum memnunum;
Ben bunu kesinlikle almam
 

Yeni konular

Geri
Yukarı