Arkadaşlar 1100 1200'e kadar çıkarım ama dandik mekanik istemiyorum. Şu an kullandığım mekanik klavyenin Switch'lerinin %40'ı bozuk neredeyse eğer kaliteli, bozulmaz dediğiniz red Switch öncelikli mekanik klavyeler varsa onu, ama bu fiyata kaliteli yok derseniz mekanik olmayan klavye önerisi istiyorum.
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bloody B870R Usb Kablolu RGB LK2 Mekanik Oyuncu Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Optik mekanik anahtarlar, 100 milyon tuş ömrü vs. Araştırırsan optik anahtarlar mekanikler gibi bozulmuyorlar. Gerçekten uzun ömürlüler.
Son zamanlarda çok fazla TKL klavye öneri konusu açılıyordu. Bu klavye Banggood üzerinde indirime girmiş. Gateron optical switch'ler kullanılıyor ve red ile blue switch versiyonları bu fiyata geliyor. Hot-swappable bir klavye. Yaklaşık 693TL'ye indirmek için birkaç şey yapmamız gerekiyor...
www.technopat.net
Gateron switch'ler kullanılmış. Normalde 1000TL üstüne satılır rahat. Nakliyede ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz ekstra ücret çıkmaz. Bu şekilde de 773TL gibi bir fiyata geliyor. Baya iyi fiyatı. Klavye ile alakalı diğer düşüncelerimi de konuda belirttim.