1000 TL bütçe ile kulak üstü kablolu kulaklık önerisi

tnhnshere

Kilopat
Daha fazla  
1000 TL kadar bütçem var belki daha da esnetebilirim ürüne göre. Bu bütçeye bir kulak üstü kablolu kulaklık almak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynarım, dizi film müzik amaçlı kullanacağım. Şu an kullanmakta olduğum James Donkey 711 2 senenin ardından kablo kaynaklı arıza vermeye başladı.

Havit Gamenote H2007u, H2002D, H2038u modellerinden birini düşünüyorum.

Son düzenleme:
O paraya kulaklık yok artık dostum ama ben sana seni oldukça tatmin edecek bir öneri yapacağım. Superlux HD 681. kendisi çok eski yıllardan beri üretilmeye devam eden tam F/P canavarı stüdyo kulaklığıdır. Stüdyo kulaklığı dememe bakma 32ohm olması sebebiyle her işte kullanılır. Oyunda filmde müzikte bu fiyata daha iyisini alamazsın. İkinci ellerde 600-800TL bandına rahatça bulabilirsin. Fiyatına göre aşırı iyi bir kulaklık olmasının getirdiği dezavantaj ise ürünün uzun ömürlü olmaması. Bana 2 sene dayandı ancak ben müzik prodüksiyonu ile uğraşıyordum kulaklığı çok yordum. Belki sende daha uzun gider.

Kulaklık 32 ohm ancak yine de anakart çıkışına takacaksan ses seviyesi az gelebilir. Anakart beslemeyebilir yani emin değilim. Kulaklığı ses kartı ile kullandığında ses seviyesi inanılmaz derecede değişiyor.

Bu kulaklığı iyice araştır. Zaten bu fiyata başka alternatif bulabileceğini sanmıyorum. Bulabileceğin modeller bu kulaklığın altında kalan dandik ürünler olacaktır. Preo markası gibi.

1000 TL kadar bütçem var belki daha da esnetebilirim ürüne göre. Bu bütçeye bir kulak üstü kablolu kulaklık almak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynarım, dizi film müzik amaçlı kullanacağım. Şu an kullanmakta olduğum James Donkey 711 2 senenin ardından kablo kaynaklı arıza vermeye başladı.

Havit Gamenote H2007u, H2002D, H2038u modellerinden birini düşünüyorum.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...PRJvkQZogOTA1N2jOAYcom5Nl5Cg1FXhoCQ-cQAvD_BwE bunu alın derim hocam bu bütçede rakipsiz.

Öncelikle öneriniz için teşekkürler ancak bu ürün bütçemi biraz aştığı için çok sıcak bakamadım. Bahsettiğim diğer modeller nasıl sizce?

Belirttiğiniz modeller hakkında fikrim yok ama bir tık daha arttırıp H2002P modelini kesinlikle almalısınız biraz inceleme yaparsanız forumda çok övülen bir kulaklık hakkında kötü yorum yok denecek kadar az

Ha illa RGB LED'leri olan, mikrofonlu olan, şekil şukul gözüken oyuncu kulaklığı alacağım dersen arkadaşların verdiği önerileri alabilirsin. Ama daha genel bir kulaklık istiyorsan söylediğim modeli bir araştır derim. Tabii konfor olarak HD 681 çok iyi değil onu da belirteyim amacı konfor değil zaten.

Ha illa RGB LED'leri olan, mikrofonlu olan, şekil şukul gözüken oyuncu kulaklığı alacağım dersen arkadaşların verdiği önerileri alabilirsin. Ama daha genel bir kulaklık istiyorsan söylediğim modeli bir araştır derim. Tabii konfor olarak HD 681 çok iyi değil onu da belirteyim amacı konfor değil zaten.

Çok profesyonel bir model aramıyorum. Oyun ve günlük kullanım amaçlı alacağım için konfora önem veriyorum ama yorumunuz için teşekkürler.

Öncelikle öneriniz için teşekkürler ancak bu ürün bütçemi biraz aştığı için çok sıcak bakamadım. Bahsettiğim diğer modeller nasıl sizce?

H2007u kablosu dandik ve hiç rahat değildi diğer modeli bilmiyorum ama bakıldığında hiçbir albenisi yok H2002P mikrofon kalitesi gerek ses kartı olması sebebiyle diğer modellerden daha iyi bence onu alın derim bütçeniz çıkarsa onun altını hiç önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı