Mr.Jeff Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 61 8 Kasım 2022 #1 Gamepower tarzı markalardan 500TL'ye klavye almak istemiyorum. Eğer 1000TL bütçeye güzel bir öneriniz varsa yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Gamepower tarzı markalardan 500TL'ye klavye almak istemiyorum. Eğer 1000TL bütçeye güzel bir öneriniz varsa yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2022 #2 REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr İnventus'dan indirim talep edebiliyorsunuz.
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr İnventus'dan indirim talep edebiliyorsunuz.
BarbarosaTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR [embed]https://youtu.be/BoJ_TGHirpM[/embed] www.gaming.gen.tr
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR [embed]https://youtu.be/BoJ_TGHirpM[/embed] www.gaming.gen.tr
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 8 Kasım 2022 #4 Koneko Toujou dedi: İnventus'dan indirim talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 8 Kasım 2022 #5 Bütçe 100TL artarsa red Switch modeli: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Artmazsa Blue Switch: XPG Summoner Cherry MX Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5B-BKCTR) www.gaming.gen.tr
Bütçe 100TL artarsa red Switch modeli: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Artmazsa Blue Switch: XPG Summoner Cherry MX Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5B-BKCTR) www.gaming.gen.tr
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #6 Koneko Toujou dedi: REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr İnventus'dan indirim talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 1000TL'lik bir klavye değil, sık sık 600TL civarına düşüyor zaten. XPG Summoner alınması daha iyi.
Koneko Toujou dedi: REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr İnventus'dan indirim talep edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 1000TL'lik bir klavye değil, sık sık 600TL civarına düşüyor zaten. XPG Summoner alınması daha iyi.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2022 #7 Thundem dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Klavyenin altındaki yorum: Benim sorum bu klavye Dark avenger modelinin RGB olanı mı? Çünkü fiyatı uygun geldi emin olmak için soruyorum. Ve eğer model doğruysa indirim ne zamana kadar devam ediyor cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... inventus yanıtıÜrün RGB modelidir. İndirim (uzatılmazsa) 3 Nisan bitene kadar devam edecek ama yetişemezseniz iletişime geçip kampanya yapılmasını talep ediniz.
Thundem dedi: Nasıl? Genişletmek için tıkla... Klavyenin altındaki yorum: Benim sorum bu klavye Dark avenger modelinin RGB olanı mı? Çünkü fiyatı uygun geldi emin olmak için soruyorum. Ve eğer model doğruysa indirim ne zamana kadar devam ediyor cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... inventus yanıtıÜrün RGB modelidir. İndirim (uzatılmazsa) 3 Nisan bitene kadar devam edecek ama yetişemezseniz iletişime geçip kampanya yapılmasını talep ediniz.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 837 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #8 XPG Summoner şu an kullanıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2022 #9 Kiznaiver dedi: 1000TL'lik bir klavye değil, sık sık 600TL civarına düşüyor zaten. XPG Summoner alınması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben 500'e aldım gayet güzel ama kesinlikle 1000 etmez 800 civarı.
Kiznaiver dedi: 1000TL'lik bir klavye değil, sık sık 600TL civarına düşüyor zaten. XPG Summoner alınması daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben 500'e aldım gayet güzel ama kesinlikle 1000 etmez 800 civarı.
Mr.Jeff Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 61 8 Kasım 2022 #10 Ornata V2 hakkında ne düşünüyorsunuz? 1200TL'ye çıkabilirim sanırım.