1000 TL bütçe Toplanabilecek En İyi Bilgisayar

mertpir

Decapat
1000 TL bütçem var hiç bilgisayar toplamadım ufak tefek bilgim var fakat yeterli değil. Güncel oyunlar ilgimi çekmiyor 2013-2015 yılında çıkan oyunları +30 FPS oynasam yeterli. Zaten monitörüm 4:3 1080p oynamayacağım, 720p oyun oynayacağım. Yardım ederseniz sevinirim.

Letgo ve Sahibinden tarzı sitelerden bütçenize göre hoşunuza giden bir sistem bulup buraya atabilirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

1100-1200 civarında x3440 ve gtx 750ti sistem toplanabilir hocam. İsterseniz performans testlerine bakın ona göre yeni bir konu açıp size tam bir öneri sunalım.

Letgo ve Sahibinden tarzı sitelerden bütçenize göre hoşunuza giden bir sistem bulup buraya atabilirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
2. el ürün almaya karşıyım bozuk çıkar veya 1 hafta sonra bozulur başım ağrımasın valla güvenemiyorum.

2. el ürün almaya karşıyım bozuk çıkar veya 1 hafta sonra bozulur başım ağrımasın valla güvenemiyorum.
2. El ürün alırken dikkat etmeniz gereken şeyler bellidir eğer bunlara dikkat ederseniz sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. (2. Elde olsa garantisi devam eden ürün almak gibi)

1100-1200 civarında x3440 ve gtx 750ti sistem toplanabilir hocam. İsterseniz performans testlerine bakın ona göre yeni bir konu açıp size tam bir öneri sunalım.
Öneriniz için teşekkürler fakat, anakart uyumu işelemci uyumu kaç watt güç kaynağı almalıyım gibi sorular var kafamda. Buda beni strese sokuyor.
1400 biriktirme şansım yok malesef 1000 TL parayı zar zor biriktirdim

X3440 için Aliexpress'te bir anakart mevcut en çok satanlar kısmında ama isimsiz bir anakart (en azından ben marka, model göremedim) markalı anakart almak isterseniz de LGA 1156 almak zorundasınız ve bu anakartlar da artık üretilmediği için sıfırı yok diyebilirim. İkinci el piyasasında da göremedim. Bulabilen veya bulmuş arkadaşlar varsa link atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…