1000 TL bütçeye kadar alınabilecek akıllı saat veya bileklik önerisi

recep.gulten

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
296
Çözümler
1
Belirttiğim bütçeye kadar çıkabilirim akıllı saat veya bileklik olması önemli değil sadece fonksiyonlarının düzgün çalışması önemli şimdiden teşekkürlerimi sayın kullanıcılara iletiyorum.
 
Haylou Solar LS05 kesinlikle bunu almalısın. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gerçekten memnunum. Telefonuna gelen bildirimleri görebiliyorsun, müzik değiştirme durdurma, adım sayma falan onları geçiyorum klasik akıllı saatlerde olan çoğu özellik içinde mevcut. Temasını değiştirebiliyorsun program ile vs. say say bitmez. En az 2 3 hafta da bir şarj ediyorum.
 
Telefonun hangi markaysa onu almak en mantıklısı.

Tecno spark 6 kullanıyorum o markanın akıllı saati var mı?

Haylou Solar LS05 kesinlikle bunu almalısın. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gerçekten memnunum. Telefonuna gelen bildirimleri görebiliyorsun, müzik değiştirme durdurma, adım sayma falan onları geçiyorum klasik akıllı saatlerde olan çoğu özellik içinde mevcut. Temasını değiştirebiliyorsun program ile vs. say say bitmez.

Aklıma o takıldı az önce baktım nabız adım sayar vs tam calışmıyor diyorlar doğru mu?
 
Tecno spark 6 kullanıyorum o markanın akıllı saati var mı?



Aklıma o takıldı az önce baktım nabız adım sayar vs tam calışmıyor diyorlar doğru mu?
Açıkçası ben nabız adımsayar falan için almamıştım ama normalde kullandığımda bende çalışıyor ama ne kadar doğru ona ne söylersem yalan olur. Tasarımı ve telefonu cebimden çıkarmadan yapabildiklerim için tercih ettim.
 
Sizce Mi Band 6 mı sizin kullandığınız akıllı saat mi?
Benim kullandığım tam bir saat görünümünde ve estetik duruyor kolda. Mi Bandleri oldum olası hiç sevemedim incecik bileklik şeklinde olduğu için. Bir yandan da ekranlarını kıyaslarsak Mi Band in ekranı daha ufak. Benim tercihim Haylou Solar LS 05 olur ikisini kıyasladığımızda.
 
Benim kullandığım tam bir saat görünümünde ve estetik duruyor kolda. Mi Band'leri oldum olası hiç sevemedim incecik bileklik şeklinde olduğu için. Bir yandan da ekranlarını kıyaslarsak Mi Band'in ekranı daha ufak. Benim tercihim Haylou Solar LS 05 olur ikisini kıyasladığımızda.

Teşekkür ederim aklıma yattı sanırım yine de başka fikirleri dinlemekte fayda var.
 
Teşekkür ederim aklıma yattı sanırım yine de başka fikirleri dinlemekte fayda var.
Ekstradan şöyle bir bilgi vereyim, saatin kordonu çok yumuşak kolda rahatsızlık vermiyor, bir de 1000TL başka bir saate vereceğine al bunu mesela hepsiburada dan, farklı renkte kordonlarda al değiştirmesi çok kolay kordonun üzerinde minik pin var çekince çıkıyor diğerini de aynı şekilde takıyorsun. Hem estetik olarak kıyafetine göre ya da moduna göre farklı renkte kordonlar takabilirsin.
 
Ekstradan şöyle bir bilgi vereyim, saatin kordonu çok yumuşak kolda rahatsızlık vermiyor, bir de 1000TL başka bir saate vereceğine al bunu mesela Hepsiburada'dan, farklı renkte kordonlarda al değiştirmesi çok kolay kordonun üzerinde minik pin var çekince çıkıyor diğerini de aynı şekilde takıyorsun. Hem estetik olarak kıyafetine göre ya da moduna göre farklı renkte kordonlar takabilirsin.

Tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı