1000 TL Bütçeye Mevcut Bileşenlerle Beraber Sistem Tavsiyesi

dümenci

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2014
Mesajlar
197
Makaleler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar, siteye uzun zamandır bakıyorum ve gerçekten iyi işler çıkardığınızı fark ediyorum. Ben de bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Sistemim 500 GB HDD duruyor. Ayrıca kasam da mevcut. Geriye kalan bileşenleri 1000 TL bütçeyle tamamlamak istiyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha net ve faydalı olabilmemiz için sisteminizi yazar mısınız? Birde cümle başlarında büyük harf kullanmanız ve noktalama işaretlerine dikkat etmeniz faydanıza olur. Türkçe kurallarına uymamak forumumuzda ceza sebebidir.
 
@Kaan Arslan Dostum, 1000 TL bütçeli bir sisteme 8 GB RAM gereksiz bence. 4 GB'ye düşürülüp, ekran kartına yüklenmek daha iyi olur. Zaten arkadaş ileride yükseltme yapar RAM için.

Haklısınız, ama güncel oyunların minimum gereksinimlerine dahi girmiyor artık 4GB sorun yaşamasın diye düşündüm. Ama tabii sizinki de bir alternatif.
 
Biliyorum, 4 GB yetmiyor ama 1000 TL'lik bir sisteme bence gereksiz. Onun yerine ekran kartına yüklenmek daha mantıklı olur. Zaten ileride 4 GB daha takviye yapabilir. Tabii bu arkadaşa kalmış bir seçim.
 

tesekkur ederim hepsinin toplami 338 euro ediyor istedigim bir sistem olacak
yalniz bana ban atmissin ben yurt disinda kaldigim icin klavyemde Turkce karakterler yok o yuzden boyle yazdim
kusura bakma.
 
RAM 4 GB al ekran kartına yatır kalanı. 4 GB daha eklersin 3 5 ay sonra. Ekran kartını satıp değiştirmektense RAM'i sonradan almak daha mantıklıdır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı