1000 TL Bütçeyle Alınabilecek En İyi Kasa

Jim Moriarty

Kilopat
Dostlar selam. 900-1000 TL civarı bütçem var. Bu bütçeye NZXT gibi bir sade kasa, kaliteli bir PSU, ve içine RGB fanlar almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU : Sharkoon 750W WPC Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı
Kasa : Sharkoon Nıght-shark-rgb Belirgin Şık Ve Kaliteli Midi Tower Kasa - n11.com
Ben şahsen ilk linkdeki kasayı çok beğendim.

275R modelinin 6 fan desteği var diye biliyorum. İçinde 2 tane kaliteli Corsair fan ile geliyor. Kalan 3 tane veya 4 tane RGB Aigo fan takabilirsiniz. Bazı kişiler sesli diyor ama bazıları da çok memnun.

İsterseniz kasanın siyah versiyonunu da alabilirsiniz. Görünüşü eski gelmezse bunlara göre daha ucuz olan NZXT S340'ı tercih edebilirsiniz.

Corsair CC-9011120-WW Bilgisayar Kasası: Amazon.com.tr Kesinlikle tercihin bu olmalı renk secenekleride var cok hoş bir kasa
Reis PSU ve RGB fanlara para kalmıyor?
Kasa : Sharkoon Nıght-shark-rgb Belirgin Şık Ve Kaliteli Midi Tower Kasa - n11.com
İlk linkteki kasayı sevmedim. Ancak 2.si güzel daha ucuza temperli camlı siyah kasa bulursan atarsan sevinirim. Çünkü 1000 tl ye hem fan hem psu hem kasa alacam
İlk linkteki kasayı sevmedim. Ancak 2.si güzel daha ucuza temperli camlı siyah kasa bulursan atarsan sevinirim. Çünkü 1000 tl ye hem fan hem psu hem kasa alacam

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı