1000 TL Büyük El İçin Mouse Önerisi

Bütçe
1000 TL

Laestros

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
8
Merhaba, nispeten büyük bir elim var ve Valorant için mouse arıyorum. SteelSeries Rival 5, Razer Basilisk v3, Glorius Model O, Logitech G502, derken kafam bir hayli karıştı. Keskin bir sensörü olan palm tutuşa uygun RGB'si ile şık duran bildiğiniz bir mouse varsa veya bu saydıklarım arasından bir mouse önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İsteklerinize uyan en iyi mouse sizin de yazdığınız Basilisk V3. Diğer yazdıklarınız arasından Rival 5 dışındakiler küçük kalabilir. Ayrıca Basilisk V3 bir oyuncu mouse'una göre ağır sayılır, bunu da atlamayın.
 
İsteklerinize uyan en iyi mouse sizin de yazdığınız Basilisk v3. diğer yazdıklarınız arasından Rival 5 dışındakiler küçük kalabilir. Ayrıca Basilisk V3 bir oyuncu Mouse'una göre ağır sayılır, bunu da atlamayın.

Peki Rival 5 mouse icin bir bilgin var mi yani yanina da Apex 5 klavye almayi dusunuyorum ruksek ranklarda beni goturebilir mi? Ya da bildiğin daha kaliteli oyuncu faresi var mı?

Ben DeathAdder V2 kullanıyorum sensörü çok iyi.

Razer'ın yazilımina cok guvenemiyorum açıkçası yazilim olarak tecruben var mı nasıl sence yani sorunsuz duzgun bir sekilde calisiyor mu?
 
Razer'ın yazilımina cok guvenemiyorum açıkçası yazilim olarak tecruben var mı nasıl sence yani sorunsuz duzgun bir sekilde calisiyor mu?

3 ay oluyor fareyi alalı yazılımsal olarak hiç sorun çıkarmadı sadece Razer Synapse kurdum Chroma effect vs ek yazılımları indirmedim onlar hakkında yorum yapamıyacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı