1000 TL Civarı Android Tablet Önerisi

Bourbon

Decapat
Katılım
15 Şubat 2020
Mesajlar
90
Çözümler
2
Daha çok kitap, çizgi roman okumak, dizi film izlemek, internette dolanmak için çabuk ıskartaya çıkmayacak 1000 TL civarında Android bir tablet almak istiyorum. Öneride bulunabilir misiniz?
 
Bulunamam. Sırf tablet diye 1000 lira gibi ucuz bir fiyata bir şey önermeyi vicdanıma sığdıramam ben. Android tablet alınmaz, alacaksanız 10.2" 32GB iPad alın en az. Bundan 5 yıl öncesine göre düşünmeyin fiyatları, 1000 liranın dolar karşısında hiçbir değeri kalmadı.
 
Aletten çok büyük beklentim yok zaten, o yüzden 1000 lira civarında dedim. Çabuk çöp olmasın yeter. Sırf saydıklarım için de Apple biraz fazla lüks olmaz mı?
 
Aletten çok büyük beklentim yok zaten, o yüzden 1000 lira civarında dedim. Çabuk çöp olmasın yeter. Sırf saydıklarım için de Apple biraz fazla lüks olmaz mı?
Hayır, kendine bir iyilik yapmış olursun. Dizi film izleyeceğim diyorsun, tabletinin iyi bir ekranının olmasını istersin. iPad'in ekranı lamine edilmiş değil, yani ekranın camıyla panel arasında biraz boşluk var ve o boşluk kontrast oranıyla görüş açısı genişliğini biraz etkiliyor, ama renkler ve parlaklık gayet güzel. He bir de "çabuk çöp olmasın" demişsin. 7. jenerasyon (en yenisi) iPad alırsan eğer, cihazına en az 4 yıl yazılım güncellemesi gelir. Bence senin için en iyi seçenek iPad.
 
Şöyle söyleyeyim, telefonumla evde kanepede ya da işe giderken serviste yaptığım aktiviteleri daha konforlu yapmak için tablet almayı düşündüm. Konfordan kasıt ekran boyutu. Telefonum Xiaomi Mi 5, ekranı (dizi-film izlemek için bana çok sıkıntı yaratmasa da) kitap okumak için küçük kalıyor. Sadece bu birkaç tık fazla konfor arayışı için şu sıkıntılı dönemde iPad gibi pahalı bir ürün almaya çok sıcak bakamıyorum açıkçası. Yine de iPad diyorsan tablet alışverişi için beklemem gerektiğini anlarım :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı