1000 TL civarı mekanik klavye önerisi

alidth

Hectopat
Daha fazla  
Selam, 1000 TL (1200-1250 TL'ye kadar çıkabilirim) civarı mekanik bir klavye önerebilir misiniz? Genellikle FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynuyorum. Daha önce mekanik klavye kullanmadığımdan detaylarına hakim değilim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Hocam bende bu var kahverengi Switch / beyaz modeli öneririm.

vallahi fiyatları çok artmış 400'e almıştım

3 gün önce siparişini verdiğim, dün elime ulaşan ve fazlasıyla memnun kaldığım ürünü buraya bırakıyorum. Şiddetle öneriyorum, amazon ile prime indirimlerinde zaten en ucuzu 1400-1500 TL civarlarında.
NOT : Blue switchten nefret ederim, çok az da olsa blue'ya yakın ama ben bile bu kadar beğendiysem, beğenmeyecek kişi sayısı azdır. Tabii oyun oynamadım daha o konuda biraz şüphem yok değil ama bakacağız zamanla Zaten amazon olduğu içinde deneyimleyip, zarar vermediğim takdirde iadeyi alıyorlar.

1500TL arkadaş 1250 maksimum olur demiş.

Acaba stok felan mı kalmamış. Bilemedim, belki de stok yoktur ödeme adımında görülüyordur. Ya da prime üyesi misiniz ?

Teşekkür ederim, gayet iyi bir ürüne benziyor. Fakat mesleğim gereği numpadli bir klavyeye ihtiyacım var.

Edit: Bende de 999 TL olarak görünüyor. Prime üyesiyim.

Teşekkür ederim, gayet iyi bir ürüne benziyor. Fakat mesleğim gereği numpadli bir klavyeye ihtiyacım var.

Edit: Bende de 999 TL olarak görünüyor. Prime üyesiyim.

Alloy Core Origins bakin hocam. Red Switch hem de ve Switch'leri kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…