Bu ürün mü hocam?Alloy Core Origins bakin hocam. Red Switch hem de ve Switch'leri kaliteli.
Bu ürün mü hocam?Alloy Core Origins bakin hocam. Red Switch hem de ve Switch'leri kaliteli.
Bu ürün mü hocam?
Benim gene Amazon'dan 1170 TL'ye aldım Origins Core TKL modelinde Shift ve enter tuşlarında ciddi yay sesi vardı iade ettim. Origins Core modelinin enter tuşu küçük bu arada alışık değilseniz 2-3 gün sinir edecek sonra yavaş yavaş alışacaksınız![]()
Bende kapmıştım fakat yay sesinden iade etmek zorunda kaldım. Fakat tuş sesi, dokunma hissiyatı felan neredeyse Apex Pro TKL'ye de yakındı.Evet.
O fiyata Core modelini bulsam havada kaparım hocam.
Şans işi aslında hocam.Bende kapmıştım fakat yay sesinden iade etmek zorunda kaldım. Fakat tuş sesi, dokunma hissiyatı felan neredeyse Apex Pro TKL'ye de yakındı.
Kesinlikle katılıyorum. Yay sesi problemini bilmezdim ve yoktu. Fakat yay sesi nedir ne değildir diye araştırıp öğrenince ilk gün apex pro'da yay sesi sorunu çıktı. Daha sonra hyperx core tkl'de çıktı. Ve öyle bir durum ki 2 seneyi devirmiş asus rog strix flare klavyemde hiç yay sesi duymamış biri olarak, bu durumu araştırdığım için aslında, kendim klavyemde de yay sesi varmış onu farkettim halbuki ben hiç hissetmedimŞans işi aslında hocam.
Teşekkür ederim. Bu klavye de dikkatimi çekti. Nasıl acaba?Evet.
O fiyata Core modelini bulsam havada kaparım hocam.
Siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz hocam?Bunu da alabilirsiniz hocam. Güzel klavye.
Siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.