Adata'nın switchleri MX Blue, onun dışında güzel. Sesi güzel ama bana biraz fazla geliyor.Romer-G kronik sorunlu. Apex 5'in switch ömrü çok az ve hybrid bir klavye.
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.570,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer'ın green switchi MX blue gibi, değil mi?Razer Blackwidow Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Razer Blackwidow Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-02861700-R3L1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam size önerim hemen Hyperx Alloy Fps Pro bakmanız.im drk r1 yıldır ucuz bir blue switch klavye kullanıyorum ve biraz bıktım sesinden. Birkaç ay içinde yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve bütçem 1000 TL civarı. Eğer istediğim özellikte 1100 liraya falan bulursam onu da alabilirim. Şu ana kadar birkaç klavye buldum ama karar veremedim.
SteelSeries Apex 5 (Blue switch olması beinm için kötü ama bazı özellikleri çok güzel. Ama büyük ihtimalle clicky switch almam.)
HyperX Alloy Origins (HyperX red switchlerinin sesi tam istediğim gibi.)
Logitech G513 Lightsync (Romer G Lineer bana en iyisi gibi geldi, ki zaten lineer switch istiyorum, fakat hiçbir sitede lineer seçeneiğini bulamadım.)
Bunlar arasında veya bu üçü dışında hangi klavyeyi önerirsiniz?
MX Blue'nun daha seslisini düşünün.Razer'ın Green Switch'i MX Blue gibi, değil mi?
Hocam size önerim hemen Hyperx Alloy Fps Pro bakmanız.
Logitechi Lightsync serisine bakın tepkimesi baya hızlı ve Baya iyi bir klavye.
%60 Klavye olarak
AKKO 3061 Neon Mekanik Klavye 61 Tuşlar Kablosuz Şarj Edilebilir bluetooth5.0 Type-C Kablolu Çift Modlu Gateron Anahtarı PBT Tuş Kapağı RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye
Yalnızca US$89.99, en iyi AKKO 3061 Neon 61 Tuşlar Mekanik Klavye Kablosuz Şarj Edilebilir bluetooth5.0 Type-C Kablolu Çift Modlu Gateron Anahtarı PBT Klavye Tuş RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Haydaa, MX Blue'ya sesli diyodum daha da seslisini almamG513'te tuş fırlama sorunu var, alınmaz.
MX Blue'nun daha seslisini düşünün.
G513'te tuş fırlama sorunu var, alınmaz.
MX Blue'nun daha seslisini düşünün.
Hocam Content Red Switchlere bakın.Haydaa, MX Blue'ya sesli diyodum daha da seslisini almam