1000 TL civarında iş için netbook-notebook

HP ELİTEBOOK 2570P i7 3 ncü nesil 4 gb ram - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 303511552
Bende Elitebook 8470p var, ilanını verdiğim kişiden 2-3 ay önce aldım, kendisi Artı & Artı Teknoloji Hizmetleri | HP Platinium Partner,Microsoft Partner,Vmware Partner çalışanı ve şirketin ürünlerini şirket adına satıyor. Anladığım kadarıyla kurumsal şirketlere kiraladıkları ürünler yenilenince eskileri geri alıp kontrol edip satıyorlar.

Gidip görürsen seçme şansın olur, şirket ürünleri olduğundan duruma göre belki onlarca ya da yüzlerce olabilir aynı üründen, ben alırken durum en azından o şekilde idi. Şirketin az ilerinde makinaların kontrollerinin yapıldığı depomsu bir yerde ürünler. Ben gidip aldım, iyi de yapmışım çünkü bazı ürünlerin yoğun kullanıldığı görsel olarak belli idi. Nazar değmesin bendekinin bataryası bile full kapasitesini koruyor ve Ekim'e kadar HP garantisi de devam ediyor.

Özetle internetten değil gidip görerek al. Adamla iyi iletişim kurman senin için daha iyi olur.
 
Toshiba Satellite Click Mini L9W-B-103 Intel Atom Z3735F Fiyatı

Birde toshiba'nın çok tatlı 1.3kg bir modeli vardı, gümüş renkte şuan bulamadım. Onu eğer sizinki gibi bir kullanım amacım olsaydı 1.sırada alırdım. Birde alacağınız modeli mağazada kesinlikle inceleyin. Ekran parlaklığı ve kalitesinden, touchpad hassasiyetine kadar çok fazla kağıtta yazmayan kriter var.

Şimdi arkadaşa sordum o modeli hocam.
Toshiba Satellite CL10-B-102 Intel Celeron N2840 2.16GHz / Fiyatı
Şuan satışı kapanmış ama bulabilirseniz gene stoğunda kalan yerler mutlaka vardır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı