1000 TL civarında kablolu ve kablosuz Gaming mouse önerisi

Bütçe
1000

Hocam inceledim, açıkçası güzel duruyor. Teşekkür ederim.
Bu farenin başka bir modeli olan X3 veya X11 serilerini de gördüm fena durmuyorlar ancak yine de biraz daha araştırma yapmaya devam edeceğim sanırım.

Hocam öncelikle parmaklarınızı tutuş şeklinize göre değişiklik gösterir. Konular hakkında pek bir bilgim yok fakat baktım kimse bir şey önermemiş çevremde çok kullanılan bir model önermek istedim. Bütçenin biraz üstü ama kaliteli bir model.
https://www.hepsiburada.com/glorious-model-o--kablolu-mat-beyaz-ortakucuk-el-rgb-oyuncu-mouse-gom-white-p-HBV00000SM2PO?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail

Teşekkürler, biraz incelemesine baktım bunun da, sonrasında tutuşuma göre önermediğinizi belirtmişsiniz ancak yine de gördüğüm kadarıyla fena durmuyor kendisi. Ancak yine de biraz daha araştırma yapacağım gibi duruyor.

Bunların yanında Temu üzerinden bu ürünleri de gördüm, örneğin X3 modeli Türkiye içerisindeyken 1500+ TL civarında satılırken orada 1100 TL civarında satılıyor diye gördüm, ürünün yorumlarında Türkçe olarak resimli ve gerçek olduğunu düşündüğüm incelemeler de bulunuyor o yüzden biraz güvenebilirim gibi geldi ancak teknolojik alet olarak ne kadar güvenebilirim emin olamadım.

Bu tür yabancı bir siteden bu ürünleri satın alma konusunda bir düşünceniz var mı acaba?

Temudan ara ara sahte ürünler gelebiliyor internette rastlamıştım, evet ülkede bu markalara pek rastlanmıyor ama yurtdısında cokca rastlanıyor.
Suan en ucuz modeli "X5" diye biliyorum oda 500 600 civarında.
Ama butcene uygun olarak bu alinabilir.

Çıkabilecekse Z1 önerebilirim. Bugün başladım kullanmaya çok güzel.

Hocam çıkabilirim gibi duruyor, bu farenin diğer arkadaşın söylediği Attack Shark markasından çok bir farkı yok gibi geldi.

Sadece bu Attack Shark farelerinin üzerinde göstermiş oldukları bantlar hoşuma gitti, bu diğer fare türleri için de olan bir şey mi?

Hocam çıkabilirim gibi duruyor, bu farenin diğer arkadaşın söylediği Attack Shark markasından çok bir farkı yok gibi geldi.

Sadece bu Attack Shark farelerinin üzerinde göstermiş oldukları bantlar hoşuma gitti, bu diğer fare türleri için de olan bir şey mi?

Z1'in sitesinde satılıyor bant ayrı olarak. Ama kullanan birisi olarak Z1'i 5 6 ay ihtiyacım olmayacak gibi o bantlara. Baklavamsı yapı bence benzer işlevi görüyor. X3'te sorun yaşadığını söyleyen çok insan mevcut. Z1 de henüz denk gelmedim kendimde yaşamadım. Hoş fare koleksiyonu yapıyorum Attack Shark'tan da docklu olan X11'i alacağım gibi yazın. Ayrıca R1 ve X11 daha alt seviyede. Z1 onlardan üst sıklet bir fare.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı