1000 TL Ekran Kartsız Sistem Toplama

FurkanT.127

Hectopat
Arkadaşlar monitör hariç 1000 TL civarı sisteme ihtiyacım var. Ekran kartı olmayacak.
Biraz baktım Intel Pentium G4600 gördüm, fiyatına göre başarılı. Olursa iyi olur.
Ve aklıma takılan bir konu daha var. Anakartların özelliklerinde VGA, HDMI, DVI gibi şeyler yazıyor. Bunlar ne anlama geliyor? Açıklarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı hangi amaçla kullanacaksınız?
Oyun hariç , Normal kullanım. Ev için Word tarzı şeyler , Yazılım ile ilgileniyorum , onun için de . Grafik ile işim yok.
Bir de bu işlemcilerde ya da anakartlarda dahili gpu var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı hangi amaçla kullanacaksınız?
Oyun hariç , Normal kullanım. Ev için Word tarzı şeyler , Yazılım ile ilgileniyorum , onun için de . Grafik ile işim yok.
Bir de bu anakary ya da işlemcilerde dahili gpu var mı?

Bir de bu işlemcilerde ya da anakartlarda dahili gpu var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bu anakary ya da işlemcilerde dahili gpu var mı?
Furkan bey 1000 liraya toplayacağınız bilgisayar böyle işlerde kullanılabilsede çok kasacağı için boş olur. Mini PC veya Laptop alabilirsiniz.
+Siz bu işleri çok yanlış anlamışsınız. Ekran kartsız sistem toplamak için Onboard anakart almanız lazım. Onboard ekran kartına gerek duyulmayan anakartlara söylenir bu tür anakartların üstünde hdmi, vga girişleri hazır halde bulunur. Ama onboard olmayan anakartlar ekran kartına ihtiyaç duyarlar.

Son düzenleme:
A10 7850K işlemcinin gömülü bir ekran kartı var. Fakat fiyatlar çok yüksek. 1000TL'yi azıcık aşırabilirseniz DDR3 4GB Ram ile güzel bir kullanışlı bilgisayar toplayabilirsiniz dediğim işlemci ile.

Furkan bey 1000 liraya toplayacağınız bilgisayar böyle işlerde kullanılabilsede çok kasacağı için boş olur. Mini PC veya Laptop alabilirsiniz.
+Siz bu işleri çok yanlış anlamışsınız. Ekran kartsız sistem toplamak için Onboard anakart almanız lazım. Onboard ekran kartına gerek duyulmayan anakartlara söylenir bu tür anakartların üstünde hdmi, vga girişleri hazır halde bulunur. Ama onboard olmayan anakartlar ekran kartına ihtiyaç duyarlar.
Hocam neden kassın? Harici ekran kartı oyun ya da grafik programları dışında gerek olmaz ki? Ofis bilgisayarlarında mesela bulunmuyor. Gerek yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 105
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı