1000 TL F/P klavye önerisi

Bütçe
1500

OguzhanMAT

Hectopat
Yer
Kocaeli
Merhaba değerli Technopat ailesi;

1000 TL bandında mümkünse RGB veya sabit ışıklandırılmışta olabilir F/P bir klavye almak istiyorum. Tercihim mekanik klavyelerden yana fakat güzel kaliteli diğer klavyelerede açığım. Klavyenin çok fazla tuş sesi çıkarmasını sevmiyorum nispeten sessiz bir klavye arayışındayım(bu red Switch gibi olanlar okey Blue Switch biraz sesli gibi geliyor) genellikle rekabetçi, FPS, MMORPG türlerinden oyunlar oynamaktayım bu oyun türlerine göre klavye önerirseniz severim. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 😊👍

Son düzenleyen: Moderatör:
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM (indirimde 800TL falan oluyor.)

CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM (indirimde 800TL falan oluyor.)
HP Omen o satıcıdan alınmaz. Cidden sıkıntılı iade vb. durumlarda.

Corsair K68 kullanan var mı acaba yorum yaparsa mükemmel olur😂 ben aslında beğenmiştim Cherry MX red Switch var bildiğim kadarıyla Cherry MX Switch'ler kaliteli Switch'ler olarak söyleniyor uzun vadede üzmeyeceğini düşünüyorum.

Corsair K68 kullanan var mı acaba yorum yaparsa mükemmel olur😂 ben aslında beğenmiştim Cherry MX red Switch var bildiğim kadarıyla Cherry MX Switch'ler kaliteli Switch'ler olarak söyleniyor uzun vadede üzmeyeceğini düşünüyorum.
Ben kullanıyorum hocam, gayet kaliteli hissiyatı güzel bir klavye tavsiye ederim.

Şu an itopta 999 TL indirim kovalamalı mıyım yoksa 999 TL her kuruşunu hak eder mi indirim ile 800 kadar düşüyormuş sanırım RGB olanı ile arasındaki uçurumada bir şey demiyorum artık 😄
Valla hocam düştüğünü söylüyorlar ama zaten şuan indirimde, bayram indiriminde yine düşmedi aynı kaldı, benim rgb takıntım yok kırmızı ışıklandırma gayet güzel duruyor yazılımı corsairin çok iyi. Malum ekonomik durumlardan aslına bakarsan hiç bir elektronik parasını haketmiyor ama şuan ki durumda 1000 tl bandında en iyi klavyelerden biri.

Vallahi hocam düştüğünü söylüyorlar ama zaten şu an indirimde, bayram indiriminde yine düşmedi aynı kaldı, benim RGB takıntım yok kırmızı ışıklandırma gayet güzel duruyor yazılımı Corsair'in çok iyi. Malum ekonomik durumlardan aslına bakarsan hiçbir elektronik parasını haketmiyor ama şu anki durumda 1000 TL bandında en iyi klavyelerden biri.

Haklısınız maalesef hiçbir teknolojik ürün parasını hak etmiyor. Bakalım başka F/P klavye önerisi sunan olacak mı ben açıkçası Corsair K68 red LED olan ilk aklıma gelen klavyelerdendi sadece fiyatını hak edecek bir klavyemi diye aklımda sorular vardı. Bu klavyenin üst kısmı plastik mi yoksa metal mi acaba bilgi verir misiniz?

Haklısınız maalesef hiçbir teknolojik ürün parasını hak etmiyor. Bakalım başka F/P klavye önerisi sunan olacak mı ben açıkçası Corsair K68 red LED olan ilk aklıma gelen klavyelerdendi sadece fiyatını hak edecek bir klavyemi diye aklımda sorular vardı. Bu klavyenin üst kısmı plastik mi yoksa metal mi acaba bilgi verir misiniz?
Kaliteli plastik kullanıyor hocam suya ve tuza dayanıklılığı var, bu fiyat bandında xpg Summoner var ama o blue Switch alternatif olarak göz atabilirsin.

Kendi klavyemi de altta bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• 16513977203227883000942343594623.jpg
    16513977203227883000942343594623.jpg
    265,7 KB · Görüntüleme: 72

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı