1000 TL fare önerisi

Alwestia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta Razer Cobra fareyi almayı planlıyordum ta ki 1-2 gün önce 900 liradan 1400 liraya zam gelene kadar. Forumda HyperX PulseFire Haste öneriyorlar fakat öneriler eski olduğundan şimdiki fiyatlarla pek bir alakası yok. Paramı biriktirmiştim fakat zam geldiğini görünce üzüldüm. 1000 lira bandında Glorious Model O alınır mı? Farklı önerileriniz var mı? Elim 17cm.

İçinde 3389 sensör var gayet kaliteli bir sensör bu fiyata mükemmel.

Bu bütçedeki en kötü cihazları önermiş kim önerdiyse.

Delux M800 Pro'larda kronik sorunlar olduğundan bahsediliyordu.

Ben kullanıyorum hiç yaşamadım.

Yurtdışından gelmesini beklerim diyorsanız Steelseries Prime özellikleri bakımından bu fiyata güzel özellikler sunuyor. Acil ihtiyaçsa yukarıdaki üyenin önerdiği XTRFY M42 modelini veya elinizin büyüklüğüne göre de Glorious Model D alabilirsiniz.

Dostum connectgame sitesinden herkes şikayetçi mouse hoş ama site ve mouse rengi pek hoşuma gitmedi başka alternetif yok mu?

Yurt dışından gelmesini beklerim diyorsanız SteelSeries Prime özellikleri bakımından bu fiyata güzel özellikler sunuyor. Acil ihtiyaçsa yukarıdaki üyenin önerdiği Xtrfy M42 modelini veya elinizin büyüklüğüne göre de Glorious Model D alabilirsiniz.

Bu fareyi çok öneriyorlar fakat elim küçük olduğundan almama taraftarıyım (17cm) ve Amazon beni uğraştırır

İyi sensörlü 17cm elim için uygun mouse önerirseniz sevinirim dış görünüşü sade olsun.

Bu fareyi çok öneriyorlar fakat elim küçük olduğundan almama taraftarıyım (17cm) ve Amazon beni uğraştırır

İyi sensörlü 17cm elim için uygun mouse önerirseniz sevinirim dış görünüşü sade olsun.

Model O-

Model D-

Daha ufak fareler, tasarımında hangisi sizi cezbettiyse onu alın.

Model O-

Model D-

Daha ufak fareler, tasarımında hangisi sizi cezbettiyse onu alın.

Kral tavsiyen için sağ ol. Sensörü fiyatını hak etmiyor diyorlar farklı bir tavsiyen olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı