- Makaleler
- 1
Hocam kablosuz almaktan vazgeçtim
Renk konusu fark etmez ise buna da bakabilirsin. XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe
Palm gripe uygun değil ancak kalitelidir.
Hocam kablosuz almaktan vazgeçtim
Gecikme için değil onda sorun olmadığını biliyorum şarj vs stant la falan uğraşmamak için
Gecikme için değil onda sorun olmadığını biliyorum şarj vs stant la falan uğraşmamak için.
Hocam switchleri kronik sorunlu çok sorun yaşayan arkadaş gördüm o yüzden ben pek önermezdim.Renk konusu fark etmez ise buna da bakabilirsin. XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe
Palm gripe uygun değil ancak kalitelidir.
tamam teşekkür ederim cevaplarınız için tekrardan inceleyip karar vericemAJ179p kullanıyorum şu anda 1 hafta önce şarj ettim ve şu an %50'de
Attığım modeller daha iyi modeller hem 179pden.
Hocam switchleri kronik sorunlu çok sorun yaşayan arkadaş gördüm o yüzden ben pek önermezdim.
O kadar paraya çıkamam. Glorious Model O veya model D hakkında düşüncelerin neler.
prime plus vs normal prime arasında hangi farklar var pekiHocam 1000 TL'ye en iyi en ergo mouse SteelSeries Prime.
Prime Plus vs normal Prime arasında hangi farklar var peki.
anladım prime plus için link varmı ben bir tek amazonda bulabildimFarenin altında DPI'yı göreceğin bir ekran var, fark bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.