1000 TL fingertip mouse önerisi

Bütçe
Min 1000 TL

botstepz

Hectopat
Makaleler
1
PulseFire Haste model Mouse'umun USB'sine su döküldüğü için bozuldu. 1000 TL bütçem var ve fiyat esneyebilir ama aşağı yukarı bu fiyat segmentinde fingertip tutuşa uygun mouse bakıyorum. Aynı model yerine muadillerini önerirseniz sevinirim, başka Mouse'lar denemek istiyorum.

Markaya mail atarak Wireless göndermelerini istedin mi?

Bir yandan markaya mail atmakla uğraşıyorum hocam. Olumlu geri dönüş yapmazlarsa diye yine de mouse öneresi almak istedim. Bu arada ürünüm kablolu versiyonu ama iletişime geçersem Wireless göndermeleri gibi bir ihtimal var mı?

PulseFire Haste model Mouse'umun USB'sine su döküldüğü için bozuldu. 1000 TL bütçem var ve fiyat esneyebilir ama aşağı yukarı bu fiyat segmentinde fingertip tutuşa uygun mouse bakıyorum. Aynı model yerine muadillerini önerirseniz sevinirim, başka Mouse'lar denemek istiyorum.

Haste 2

Hocam ben Haste 2 ile furylevel Z1 arasında kaldım. Ne farkları var neden Haste 2 daha iyi? Ek olarak bu kıyaslamaya ASUS ROG Gladius II'ı Wireless aimpoint de ekleyebilir misiniz?

Konu açıp beni etiketleyebilirsin. Haste 2 Z1'den daha iyi çünkü kronik sorunu yok. Ayrıca tutuş palm sa Gladius 3 aimpoint ezer hepsini.

Konu açıp beni etiketleyebilirsin. Haste 2 Z1'den daha iyi çünkü kronik sorunu yok. Ayrıca tutuş palm sa Gladius 3 aimpoint ezer hepsini.
3361 in nasıl bir kronik sorunu var? Ben gecikme olmaması için kablolu kullanacağım, günlük takılırken kablosuz kullanabilirim belki (blueetooth bağlantısı da olabilir ne farkı var bilmiyorum). Mpu dışında ne kadar fark var aralarında? Ben olabildiğince ucuz almaya çalışıyorum, aradaki fark az ise Z1 ucuz olmasından almayı düşünüyordum. Gladius 3 aimpoint'in ne artıları var, özelliklerine bakınca bu ve hasta 2 nin kendine ait sensörlerinden mi fark var? 120Hz laptopta oynuyorum, öyle 2k 4k ratede gözüm yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı