1000 TL FPS oyunları için kulaklık önerisi

Barskk

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2019
Mesajlar
228
FPS oyunları yönelik iyi ses veren, aynı zamanda müzikte dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Tercihen USB bağlantısı olsun.
 

Bu modeli gördüm fakat önceliğim olacak kadar ısınamadım açıkçası. Başka bir öneriniz var mı ?
 
Bugün öğlen ya da salı günü sipariş verme olasılığımın çok yüksek olduğu HyperX Cloud II kulaklığını öneririm. Ama bunu Valorant için önerebilirim. Müzik ile performansından emin değilim.
 
Bugün öğlen ya da salı günü sipariş verme olasılığımın çok yüksek olduğu HyperX Cloud II kulaklığını öneririm. Ama bunu Valorant için önerebilirim. Müzik ile performansından emin değilim.
Cloud II Müzik performansı mükemmel. Ayrıca AKG K serisi öneririm ben K92 kullanıyorum (K371 e geçmeyi planlıyorum) hem müzik performansı hem oyun performansı mükemmel. Özellikle geniş frekans aralığıyla sağdan soldan gelecek tüm sesleri ayırt edebiliyorsunuz ve çok iyi oyun deneyimi yaşıyorsunuz ayrıca dünyanın en net, temiz ve flat soundu ile müziğin içine girebilir, dinlediğiniz parçayı doruklarınızda hissedebilirsiniz. AKG serileri stüdyo kulaklıkları olduğu için diğer kulaklıklara nazaran çok daha geniş frekans aralığına sahiptir özellikle ben müzik öğrencisi olduğum için stüdyomda kullanıyorum ve diğer oyuncu kulaklıklarına nazaran gerçekten büyük farklar olduğunu söyleyebilirim. Diğer oyuncu kulaklıkları makyajlıdır yani bir parçayı dinlerken o parçanın yapım aşamasında ki mix masteringli halini yani piyasaya çıkmış orijinal parçanın piyasaya sunulmuş halini asla dinleyemezsiniz ama siz sadece oyun odaklı bir kulaklık aradağınız için bu kulaklığı tercih etmeyebilirsiniz ama hem müzik hemde oyun oynayacağım diyorsanız kesinlikle 1000, 1200 TL bandında ki bu kulaklığı kaçırmayın derim ben doremusic’den 960 TL’ye almıştım öneririm.
 
Hyperx cloud II alabilirsiniz. Oyun performansı olarak efsane haline geldi zaten.

Ingilizceniz varsa, Müzik performansı, malzeme kalitesi vs. konusunda

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun 7:55. Dakikasına gidebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı