1000 TL Full Tower Kasa Önerisi

58emre588

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2015
Mesajlar
155
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar; benim 2-3 ay önce toplamış olduğum bir kasam var. Intel i7 6700K, GTX 970 vs. Anakartım Asus Maximus VIII Hero ama Extreme modeli ile değiştireceğim ve Ext. ATX anakart olacak. Şu anki kasam Zalman Z11 Neo ama bu kasa maalesef Ext Atx desteklemiyor. İleriye yönelik custom sıvı soğutma planlarım da var, şöyle kocaman ferah bir kasa arayışına girdim. Aklımda ThermalTake V71 Full Tower kasa var. Bu kasanın fiyatı 600 TL civarlarında. Bütçeyi biraz daha yükseltebilirim ama çok fazla para vermekte işime gelmiyor açıkçası. Yani 1000 TL'yi kesinlikle geçmeyi düşünmüyorum. Bu fiyata kadar önerebileceğiniz Full Tower kasa var mıdır veya TT V71 nasıldır? Herkese iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
500-700 lira arası full tower idealdir. V 71 iyi bir kasadır. Thermaltake sonuçta malzeme kalitesi çok iyidir bunu söylemeye bile gerek yoktur. Daha güzel kasa var mıdır bilmiyorum. Corsair Obsidian 750 D var hangisi hoşuna giderse. İkisinin de kalite olarak tartışmamıza gerek yok hangisini tercih ederseniz artık.

Aerocool XPredetor var mesela o da iyi kasadır. Corsair Graphite 780 T ve 760 T modelleri var onlara da bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı