1000 TL G3260 Sistem Toplama

Sistemi oyun için toplayacaksan şimdiden vazgeçip bütçeni arttırmanı öneririm.Farklı alanlarda kullanmak istiyorsan alınabilir fakat oyun için toplayacaksan en az 1500 TL'lik bir bütçeye sahip olman gerekir.Ha ''ben şimdi toplamak istiyorum''dersen toplayabilirsin.Fakat ileride bu yorumu okuyup pişman olabilirsin.

Sistemi önerdiğin teşekkür ederim

Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim eğlence oldu bana da :)

Sistemi oyun için toplayacaksan şimdiden vazgeçip bütçeni arttırmanı öneririm.Farklı alanlarda kullanmak istiyorsan alınabilir fakat oyun için toplayacaksan en az 1500 TL'lik bir bütçeye sahip olman gerekir.Ha ''ben şimdi toplamak istiyorum''dersen toplayabilirsin.Fakat ileride bu yorumu okuyup pişman olabilirsin.

Hocam idaretlikmiş bu komple değiştirecekmiş daha sonra.

Sistem geçici olacağından 1000 TL fazla bile ama ikinci el de pek almak istemiyorum zaten şu anki ikinci el.

Dediğim gibi 1000TL geçici bir bilgisayara fazla diye ben de temizinden ikinci el harika bir kasa buldum yine de bana önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Bu da kasa:

Dosya Ekleri

• 1489313751775.jpg
    1489313751775.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 83
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı