1000 TL gamepad önerisi

Zeus47

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamlar yeni bir gamepad alacağım bilgisayarıma önceden Xbox 360 Controller kullanıyordum bozuldu ama anakartımda Bluetooth özelliği yok bilginiz olsun. Bütçem 1000 lira önerileriniz bekliyorum yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese selamlar yeni bir gamepad alacağım bilgisayarıma önceden Xbox 360 Controller kullanıyordum bozuldu ama anakartımda Bluetooth özelliği yoki bilginiz olsun. Bütçem 1000 lira önerileriniz bekliyorum yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Dualsense/Xbox 9. nesil kol bakabilirsin.
20-30 TL'ye Bluetooth adaptörü de bulabilirsin.

Ben Xbox 9. nesil kumanda kullanıyorum, bilgisayarda kullanabileceğiniz en iyi gamepad diyebilirim %100 uyumlu tüm oyunlarla falan. Ama 20-30 TL'lik alacağınız Bluetooth adaptörlerle kopma sorunu yaşarsınız. Hatta piyasada ki bazı iyi denilen ürünlerde de kopma oluyormuş sanırım. Stabil ve sorunsuz çalışan adaptör arıyorsanız şu an da benim de kullandığım linkteki ürün ile kaç aydır tek bir kopma yaşamadım.Tavsiye ederim.

Almışken 5.0 Bluetooth olsun derseniz bu modelde birkaç ay oldu TR'ye geleli:

Düşünmeye gerek yok PC için direk Xbox gamepad der geçerim.

Ben Xbox 9. nesil kumanda kullanıyorum, bilgisayarda kullanabileceğiniz en iyi gamepad diyebilirim %100 uyumlu tüm oyunlarla falan. Ama 20-30 TL'lik alacağınız Bluetooth adaptörlerle kopma sorunu yaşarsınız. Hatta piyasada ki bazı iyi denilen ürünlerde de kopma oluyormuş sanırım. Stabil ve sorunsuz çalışan adaptör arıyorsanız şu an da benim de kullandığım linkteki ürün ile kaç aydır tek bir kopma yaşamadım.Tavsiye ederim.

Ayrıca pil olayı için bunu kullanıyorum sınırsız pil gibi bişey oluyor, sürekli kalem pile para vermektense düşünülebilir.

Telefonunuzun şarj kablosuyla direk usbden bağladığınızda bt siz ve pilsizde kullanabilirsiniz gamepadi.

Hocam teşekkür ederim biligisayarın dibindeyim zaten sadece dibinde olmama rağmen kopma olmasın yeterli bana gecikme sorunları oluyormuydu bu adaptörde hocam
Teşekkür ederim hemen bakıyorum bende sadece kol için gerekecek kulaklığım kablolu zaten.

Ayrıca pil olayı için bunu kullanıyorum sınırsız pil gibi bir şey oluyor, sürekli kalem pile para vermektense düşünülebilir.

Telefonunuzun şarj kablosuyla direk USB'den bağladığınızda BT siz ve pilsizde kullanabilirsiniz gamepadi.

Bende de Xbox 9. nesil var hem PC'de hem Series S'de kullanıyorum piller gerçekten çabuk bitiyor. Bu alet iyiymiş hocam bu forumu bu yüzden seviyorum her gün yeni bir bilgi 👍 pil almayı düşünüyordum ama bu aleti almak daha mantıklı sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı