120 tl düşmüş üyelik indirimini kullanmışsın problem yok yani
@watnelas ın dediği indirim hangisi onu anlayamadım.

110TL fark ediyor eğer transite girmişse iptal edemezsiniz zaten öbür türlü size kalmış iptal ederseniz yeni üyelik indirimini tekrar kullanmak için başka hesap açmanız gerek.

Transite gitti hocam sizin dediğiniz indirim hangisi yeni üyelik dışında çünkü ben yeni üyeliği kullandım 1100 oldu?

Tüm konudaki arkadaşlara teşekkürler uzun araştırmalarım sonucu şu kolu buldum kargo ücretleri vesayire 1k'ya geliyor. Orijinal Xbox tasarımcılarından tasarlanmış Xbox kolu. Ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Monster mağazasından gidip aldım Monster'in ürününü memnunum.

Hocam bu ile 850TL'lik yeşil olan ile arasında ne gibi fark var ikisini de PC'ye tak çalıştır yapabiliyor muyuz pembe de Xbox falan diyor.

Benim attığım kalitesiz midir hocam? Ben de isterim Monster almayı ama bilemiyorum.

Hocam kullanmadım ama genel olarak bu bütçelerde 8BitDo için gayet kaliteli deniyor. Kablolu olması illaki sınırlayacaktır sizi ama bütçeniz belli. Hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…