120 tl düşmüş üyelik indirimini kullanmışsın problem yok yani
@watnelas ın dediği indirim hangisi onu anlayamadım.

110TL fark ediyor eğer transite girmişse iptal edemezsiniz zaten öbür türlü size kalmış iptal ederseniz yeni üyelik indirimini tekrar kullanmak için başka hesap açmanız gerek.

Transite gitti hocam sizin dediğiniz indirim hangisi yeni üyelik dışında çünkü ben yeni üyeliği kullandım 1100 oldu?
 
Şimdi öncelikle Ultimate wired C Ultimate versiyonun bir alt modeli aradaki bariz farklardan biri Ultimate C USB dongle ile bağlanıyor ki Bluetooth'dan çok daha iyi bağlantı oluşuyor diğeri ise kablolu eğer kablolu kulanmak sizin için sakınca değilse Ultimate wired alın geçin diğer farklılıklara gelirsek Ultimate wired Xbox modelinde ek olarak bildiğim kadarıyla hall effect var LT ve RT tuşlarında titreşim var ve Series S ve Series X konsolarında uyumlu çalışıyor yazılımıda var öyle aman aman bir fark yok aralarında zaten firmada bizzat kendisi söylemiş C modelini çok kısıtlamadık diye.
Tüm konudaki arkadaşlara teşekkürler uzun araştırmalarım sonucu şu kolu buldum kargo ücretleri vesayire 1k'ya geliyor. Orijinal Xbox tasarımcılarından tasarlanmış Xbox kolu. Ne düşünüyorsunuz alınır mı?

 
Tüm konudaki arkadaşlara teşekkürler uzun araştırmalarım sonucu şu kolu buldum kargo ücretleri vesaire 1K'ya geliyor. Orijinal Xbox tasarımcılarından tasarlanmış Xbox kolu. Ne düşünüyorsunuz alınır mı?


Hocam bu ile 850TL'lik yeşil olan ile arasında ne gibi fark var ikisini de PC'ye tak çalıştır yapabiliyor muyuz pembe de Xbox falan diyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı