Amazon'da 820 kusur e denk geliyor o nasıl bir de 700 TL bütçem var zorlayıp bunu almak mantıklı mı F310 alacağım yoksa.

Reis benim de bütçe öyle başladı ancak F 310 çok eski değil mi? Sadece 400-500 daha koyup en azından MSI gcv20 daha iyi olabilir. Bütçeyi aştığını biliyorum ancak ileride canınız sıkılmasın diye.
 
Reis benim de bütçe öyle başladı ancak F 310 çok eski değil mi? Sadece 400-500 daha koyup en azından MSI gcv20 daha iyi olabilir. Bütçeyi aştığını biliyorum ancak ileride canınız sıkılmasın diye.
Bir ay sonra alicam o zmn onu ama onu alicagima ekran kartı alıyım daha iyi deilmi ikinci el en azından yüksek grafikli oyun oynarım :)
 
Bu da konu sahibinin bütçesine uyuyor Ultimate C ile farkları nedir bir bilginiz var mı?

Şimdi öncelikle Ultimate wired C Ultimate versiyonun bir alt modeli aradaki bariz farklardan biri Ultimate C USB dongle ile bağlanıyor ki Bluetooth'dan çok daha iyi bağlantı oluşuyor diğeri ise kablolu eğer kablolu kulanmak sizin için sakınca değilse Ultimate wired alın geçin diğer farklılıklara gelirsek Ultimate wired Xbox modelinde ek olarak bildiğim kadarıyla hall effect var LT ve RT tuşlarında titreşim var ve Series S ve Series X konsolarında uyumlu çalışıyor yazılımıda var öyle aman aman bir fark yok aralarında zaten firmada bizzat kendisi söylemiş C modelini çok kısıtlamadık diye.
 
Son düzenleme:
Şimdi öncelikle Ultimate wired C Ultimate versiyonun bir alt modeli aradaki bariz farklardan biri Ultimate C USB dongle ile bağlanıyor ki Bluetooth'dan çok daha iyi bağlantı oluşuyor diğeri ise kablolu eğer kablolu kulanmak sizin için sakınca değilse Ultimate wired alın geçin diğer farklılıklara gelirsek Ultimate wired Xbox modelinde ek olarak bildiğim kadarıyla hall effect var lt ve RT tuşlarında titreşim var ve Series S vs Series X konsolarında uyumlu çalışıyor ve yazılımı var öyle aman aman bir fark yok aralarında zaten firmada söylemiş C modelini çok kısıtlamadık diye.

Bende Ultimate C modelini almayı düşünmüştüm ama daha sonra Trendyol'dan indirim ile GC30v2'yi 1100 civarına getirdiğim için onu almıştım. Güzel bir açıklama olmuş merak etmiştim bende, almak isteyen arkadaşlara yardımı dokunur.
 
Bangood yeni üyelere 4 dolar indirim veriyor bir de 2 kişiyi davet edince %10 indirim kuponu veriyordu 1000TL'ye geliyor rakipsiz.

Hocam ben 1100TL'ye aldım dediğiniz o indirimi görmemiştim kargo yola çıktı iptal mi edeyim değer mi sizce?
dfg.PNG
 
Hocam ben 1100TL'ye aldım dediğiniz o indirimi görmemiştim kargo yola çıktı iptal mi edeyim değer mi sizce?Eki Görüntüle 2073583

110TL fark ediyor eğer transite girmişse iptal edemezsiniz zaten öbür türlü size kalmış iptal ederseniz yeni üyelik indirimini tekrar kullanmak için başka hesap açmanız gerek.
 

Geri
Yukarı