1000 TL gamepad önerisi

angeleyes

Picopat
Daha fazla  
Tercihen kablosuz gamepad olmasını istiyorum. Sadece hikayeli oyunlar oynarken ve FIFA kariyer yaparken kullanıcma o yüzden öyle çok teknik bir şey olmasa da olur. Sadece kablosuz olması ve sıkıntı çıkartmadan taktığım gibi rahatça Steam'den vs oyunumu oynamak için almak istiyorum.

Tercihen kablosuz gamepad olmasını istiyorum. Sadece hikayeli oyunlar oynarken ve FIFA kariyer yaparken kullanıcma o yüzden öyle çok teknik bir şey olmasa da olur. Sadece kablosuz olması ve sıkıntı çıkartmadan taktığım gibi rahatça Steam'den vs oyunumu oynamak için almak istiyorum.
F710 bakabilirsin. O bütçeye kaliteli sayılabilecek alternatif yok.

F710 aldım kullanıyorum evet o fiyata idare edecek bir gamepad ama sert tuşları vs derken bence ikinci ele temiz gamepad bulunabilir.

Son düzenleme:
O bütçe civarında F710 bakılabilir fakat önermem. Bütçenizi iki katına çıkarıp Amazon.com.tr alın geçin derim. Çıkmazsa biraz daha altına Aliexpress'ten vs. 8BitDo Ultimate C 2.4G bakın.
Çin tarafına baktım ve gümrükten sadece kablolusu geçeceği için önermedim.

O bütçe civarında Logitech F710 bakılabilir fakat önermem. Bütçenizi iki katına çıkarıp 8BitDo Ultimate 2C Wireless alın geçin derim.

Hocam hadi biraz arttırın deseniz anlıyacağımda 2 katına nasıl çıkarıyım F710 iyi gibi ama biraz eski modern oyunlarda sorun çıkartır mı?

F710 aldım kullanıyorum evet o fiyata idare edecek bir gamepad ama sert tuşları vs derken bence ikinci ele temiz gamepad bulunabilir.
İkinci el genelde sorun çıkartıyor diyorlar gamepade falan

Hocam hadi biraz arttırın deseniz anlıyacağımda 2 katına nasıl çıkarıyım F710 iyi gibi ama biraz eski modern oyunlarda sorun çıkartır mı?

İkinci el genelde sorun çıkartıyor diyorlar gamepade falan
O fiyata o kadar kalite bulabilirsiniz. İdare edecek kalitede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı