1000 TL Gamepad önerisi

rosebud

Picopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece FIFA kariyer modu oynamak için kullanacağım bir gamepad arıyorum. Maksimum bütçem 1000 TL. Eski ve önerilmeyen bir model fakat Logitech F310 ihtiyacımı karşılaması ve ömürlülük açısından alınır mı? Onun dışında hakkında pek bilgi bulamadığım bu fantech gamepad var, sizce alınır mı?

Hocam bende arıyordum, Logitech F310 önerdiler. Yaklaşık 1 2 saat önce geldi. Şu an da kullanıyorum, gerçekten çok kaliteli bir gamepad.

Üstat alacaksan bir kez al ya da alma ama illa alacaksan
Hocam diğer sitelerde 1200 liraya düşmüş fakat sosyalde pek önerilmiyor Monster gamepad. Siz kullanıyor musunuz?

Hocam bende arıyordum, Logitech F310 önerdiler. Yaklaşık 1 2 saat önce geldi. Şu an da kullanıyorum, gerçekten çok kaliteli bir gamepad.
Sadece haftasonları FIFA kariyer oynamak için yeterli olur diye tahmin ediyorum ama önemli olan ömürlü olması benim için.

Hocam diğer sitelerde 1200 liraya düşmüş fakat sosyalde pek önerilmiyor Monster gamepad. Siz kullanıyor musunuz?

Sadece hafta sonları FIFA kariyer oynamak için yeterli olur diye tahmin ediyorum ama önemli olan ömürlü olması benim için.

Logitech F310 için bayağı uzun ömürlü diyorlar, çakma Xbox PS kolları asla uzun ömürlü değil. Bu fiyat bandına en iyisi F310.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı