T Trayy Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #11 EAÇ dedi: Hocam bende Dark avenger modeli var sanırım Amazon'da mevcut degil diğer model K530 digeri ise K617 Fizz. Genişletmek için tıkla... bir tane söylemen gerekse hangisini söylerdin
EAÇ dedi: Hocam bende Dark avenger modeli var sanırım Amazon'da mevcut degil diğer model K530 digeri ise K617 Fizz. Genişletmek için tıkla... bir tane söylemen gerekse hangisini söylerdin
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #12 Trayy dedi: Bir tane söylemen gerekse hangisini söylerdin. Genişletmek için tıkla... Hocam K530 ama red Switch seçerdim bende brown var ama brownu taksit var diye aldim elimde olsa red alirdim kesinlikle. Ki zaten Switch Redragon icin kafaya takılacak bir şey degil hotswap zaten eger bütçen varsa kafana göre takılırısın mesela ben Akko düşünüyorum.
Trayy dedi: Bir tane söylemen gerekse hangisini söylerdin. Genişletmek için tıkla... Hocam K530 ama red Switch seçerdim bende brown var ama brownu taksit var diye aldim elimde olsa red alirdim kesinlikle. Ki zaten Switch Redragon icin kafaya takılacak bir şey degil hotswap zaten eger bütçen varsa kafana göre takılırısın mesela ben Akko düşünüyorum.
R Recep72 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 656 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #13 EAÇ dedi: Evet Dark avenger modelimde mevcut. Genişletmek için tıkla... Ben de redragon rudra alacaktim da blue switch cok sesli deniyor. Öyle midir hocam?
EAÇ dedi: Evet Dark avenger modelimde mevcut. Genişletmek için tıkla... Ben de redragon rudra alacaktim da blue switch cok sesli deniyor. Öyle midir hocam?
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 416 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #14 Recep72 dedi: Ben de Redragon rudra alacaktim da Blue Switch cok sesli deniyor. Öyle midir hocam? Genişletmek için tıkla... Blue Switch clicky switchtir evet o yuzden ses seviyesi yüksek hissiyatlı bir switchtir.
Recep72 dedi: Ben de Redragon rudra alacaktim da Blue Switch cok sesli deniyor. Öyle midir hocam? Genişletmek için tıkla... Blue Switch clicky switchtir evet o yuzden ses seviyesi yüksek hissiyatlı bir switchtir.