1000 TL Gaming kulaklık önerisi

Bütçe
1000 TL

scriptone

Femtopat
Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, 1000 TL maksimum bütçe ile bir Gaming kulaklık almak istiyorum. Tüm önerilere açığım. Mikrofonun iyi olması ve iyi bir ses kasma performansı olması başlıca kriterlerim, bunlar olunca zaten kararında müzik performansı da oluyor. Şöyle bir ufak bilgi eksikliğim var anakartım MSI B450M PRO m-2 realtek® ALC887 codec sese sahip. Harici ses kartı olan bir kulaklık mı almalıyım HyperX 2 Cloud gibi yoksa HyperX Alpha tarzı harici ses kartı olmayan bir kulaklık alırsam problem olur mu? Dediğim gibi bu ses kartı mevzusuna pek hakim değilim. Markayı örnek verdim o olmak zorunda değil. Görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum dostlar. Aydınlatın beni 😂
Bir el atın dostlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hyper X Cloud 2 öneririm. Ses kartı var ama ses kartını kullanmıyorum. Ben konforu ve verdiği ses kalitesi ve ses yüksekliğine hayran kaldım. Tekrar edeyim siz bu kulaklığı bilgisayar başında 30 saat'de kullansanız kulaklarınız pamuk gibi kalıyor. Zihniniz'de yorulmuyor bu sayede. Aşırı derecede konforlu. Çoğu yayıncı logitech G pro X çıkmasına rağmen cloud 2 kullanıyor. Çünkü çok konforlu. Ha kulaklığa eski diyenler çıkarsa diye wireless modelide yeni çıktı. Ben onu da öneriyorum.

Bu videoda'ki kulak kızartılma sorununu farklı kulaklıkla tecrübe ettim. Cloud 2 ile artık kızarmaktan chicken nugget gibi olmuş kulaklara değilde pamuk gibi duran kulaklara ve bir zihne sahibim.

Edit: Yanlış videoyu atmışım. Düzeltiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Hyper X Cloud 2 öneririm. Ses kartı var ama ses kartını kullanmıyorum. Ben konforu ve verdiği ses kalitesi ve ses yüksekliğine hayran kaldım. Tekrar edeyim siz bu kulaklığı bilgisayar başında 30 Saat'de kullansanız kulaklarınız pamuk gibi kalıyor. Zihniniz'de yorulmuyor bu sayede. Aşırı derecede konforlu. Çoğu yayıncı Logitech G PRO X çıkmasına rağmen Cloud 2 kullanıyor. Çünkü çok konforlu. Ha kulaklığa eski diyenler çıkarsa diye Wireless modelide yeni çıktı. Ben onu da öneriyorum.

Bu videoda'ki kulak kızartılma sorununu farklı kulaklıkla tecrübe ettim. Cloud 2 ile artık kızarmaktan chicken nugget gibi olmuş kulaklara değil de pamuk gibi duran kulaklara ve bir zihne sahibim.

Edit: Yanlış videoyu atmışım. Düzeltiyorum.

Teşekkürler yorumunuz için. Mikrofon konusunda memnun musunuz.
 

Geri
Yukarı