1000 Tl Giriş Seviye Sistem

Battlefield 3 'ü düşük-orta ayarlarda açabilir mi?

• Evet,açabilir

Oy: 5 83,3%
  • Hayır,Açamaz

Oy: 1 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    6

58zara

Hectopat
Ekran Alıntısı.PNG
Merhaba arkadaşlar, evdeki bilgisayar çok eskidiği için evde genel kullanım için ve basit oyunları rahat oynatabilecek bir sistem toplamak istiyorum.Amd A8-5600K kullanan birinin ekran kartı olmadan battlefield 4 ü rahat oynayabildiğini okudum.Bu yüzden bu işlemciyi kullanarak bir sistem topladım, şubat ayı başında almayı düşünüyorum, 400w psu yeterlimidir? Veya gereksiz midir? Bu sistemle Pes 2015, Cs-GO , Bf3 gibi oyunları orta seviyede oynayabilir miyim merak ediyorum.Maddi olarak yeterli olduğumda ekran kartı takacak olsam ne önerirsiniz? Teşekkürler.Recep Abi'den de cevap bekliyorum :)

İnternetteki çoğu apu incelemeleri asılsız. bende A8-5600k ile Bf4 Mediumda oynayan gördüm ama pek inanmadım açıkcası onun yerine bütçeni 200-250 tl daha artırıp ekran kartlı bi sistem tercih etmelisin.

Dediği oyunları şimdilik oynatır fakat ileride RAM ve Ekran kartı ilavesi yaparak Sistemi düzgün tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Upgrade yaptığınızda PSU Güç değerini hesaplamayı unutmayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı