Giriş Seviye AMD Sistem Önerileri

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.276
İleride de ekran kartı olayına girmeyeceğinize eminseniz kasadan da kırpabilirsiniz az biraz. Madem APU kullanacaksınız; parayı ram ve işlemciye yatırmak en önemlisi.

Ben aslında APU yerine şöyle bir şey düşünmüştüm. Harici işlemci ve GPU birimi bana daha yakın durmuştur her zaman.

• THERMALTAKE VERSA II 500W
  • GIGABYTE 970A-DS3P
  • CORSAIR VENGEANCE 4GB 1600MHZ CL9
  • AMD FX 6300
  • WD CAVIAR BLUE 500GB 7200RPM
  • POWERCOLOR R7 260X TURBODUO 2GB 128Bit

1215TL. Vatanda fiyatlar biraz oynadı sanırım indirimi biraz azaltırlar. Bir kaç gün sonra bütçenize ineceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki. Önerileriniz için teşekkürler. Powercolor sorun çıkarıyor diye duymuştum. Doğru değildir umarım
.

Sistem güzel ancak amd 'nin sitesinden bakıldığında a10-7700k ddr3 çalışma frekansı 2133 mhz görünüyor.
1600 mhzlık Ramlar sorun olabilir.
AMD A Serisi APU İşlemciler
Peki hangi mhz de ve hangi model ram seçmeliyim? Önerirseniz sevinirim.

Önerileriniz için herkese teşekkür ediyorum. Şu an telefonumdan yazıyorum yarın sabahtan bilgisayara geçip dediğiniz işlemci, anakart, kasalara bakacağım.

Flash Belleğim var fakat bir türlü windows 8 in iso dosyasını bulamıyorum. DVD yi nasıl iso yapabiliyoruz onu da bilmiyorum. Eğer bulursanız iso dosyasının linkini atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İso dosyası su an iniyor. 2 saatin sonunda. Zaten flash belleğe yazmayı da biliyorum technopat'ın videosu sayesinde. DVD yi almayacağım. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı