1000 TL Güncel Sistem Toplama

@İbotibo1 Bence performansı gayet iyi. Sanırım GTX 750Ti civarında performans sergiliyor ve 250TL-300TL bandında satılırsa G4560+GT 1030 sistem toplanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum ilgini çeker mi bilmiyorum ama şuan ki sistemimi satıyorum. Battlefield 1 - Gta5 gibi oyunları yüksek ayarlarda çok rahat oynatıyor;

Ekran Kartı : Amd Radeon R9 290X 4GB 512Bit = 700TL
Anakart : Msi Z87-GD65 Gaming 3000Mhz = 330 TL
İşlemci : İntel Core i7 4770 3.4Ghz = 650TL
Ram : GSKill 8GB 1600Mhz Cl9 DDR3 = 120TL
Kasa-Psu : Cooler Master Haf 912 Plus - Gx 80Plus Bronze 750w = 350TL
Monitör : Asus VS228d 1920x1080 Full Hd Led Monitör = 170 TL

Askere gideceğim o yüzden satıyorum, her türlü kefilim

Bence gayet yeterli. Şimdi istiyorsan illa alabilrsin. Fakat GT 1030 beklerim dersen sen bilirisn.

@İbotibo1 Bence performansı gayet iyi. Sanırım GTX 750Ti civarında performans sergiliyor ve 250TL-300TL bandında satılırsa G4560+GT 1030 sistem toplanabilir.

Kısacası 1000 TL bütçe ile pek güncel sistem toplayamayız çıkıyor buradan. Bir soru daha soracağım. Bu sistemi toplamak yerine güncel oyunlar için bir konsol alsak mantıklı bir hareket yapmış olur muyuz? 900 TL civarlarında Xbox One bulduk. Düşününce bir bilgisayar almaktan daha iyi geliyor. Sonuçta bütün oyunları oynatabiliyor. Arkadaşın eline para geçtikte istediği oyunlarıda alır. Sizce mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…